Masina de spalat vase Bosch SPS46II07E, 9 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm, Inox anti-amprenta

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 23 mai 2019 @ 8:27

0
(0)

Bosch SPS46II07E este un model slim si independent, pregatit sa vina in ajutorul nostru pentru a ne scapa definitiv de grija vaselor murdare. Este o masina care se descurca eficient, iar in cadrul acestui review, va voi prezenta toate dotariile si informatiile necesare pentru a putea lua o decizie cat mai buna.

Masina Bosch SPS46II07E  ofera o capacitate de incarcare de 9 seturi,  fiind ideala pentru un cuplu sau pentru o familie cu un copil. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 197 kWh, iar cel de apa de 2380 litri.

Pentru ca discutam despre un model independent, panoul de control a fost amplasat pe exteriorul usii. Interfata acestuia este una foarte simpla, permitand monitorizarea timpului pana la finalizarea programului. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaseor.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri extrem de flexibile. Cel superior poate fi ajustat pe inaltime pana la 5 cm in functie de inaltimea vaselor. De asemenea, beneficiaza si de sistemul Vario Flex ce presupune rabatarea suportilor mobili pentru a introduce si articole mai voluminoase. Bratul DuoPower localizat la nivelul cosului superior asigura distribuirea uniforma a apei astfel incat vasele sa fie spalate cat mai bine.

Bosch SPS46II07E  presupune un mod de functionare sigur datorita sistemului AquaStop. Acesta se refera la existenta unui furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava  de colectare, prevenind eventualele inundatii.

Acest model este echipat cu 6 programe de spalare, si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125 si 135 de minute, iar consumul intre 11-16 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – asigura o flexibilitate foarte mare, caci este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius, iar consumul intre 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica. Durata acestuia este de 90-150 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru spalarile zilnice,  temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute, timp in care consuma 0.7 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
 4. Silence – este un program ultra-silentios, iar acest lucru se datoreaza presiunii reduse a apei, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 235-240 de minute si consuma 0.78-0.8 kWh energie electrica si 9 litri de apa.
 5. Glass – este recomandat pentru articolele foarte delicate, temperatura apei fiind de numai 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Consuma 10 litri de apa si 1 kWh energige electrica.
 6. Rapid – dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiiind potrivit pentru vasele recent murdarie. Consuma 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

In plus, sunt prezente si functii speciale precum:

 • Extra uscare – asigura o uscare eficienta vaselor,crescand temperaturii apei la ultimul ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – presupune reducerea duratei programelor de spalare.
 • Hygiene Plus – asigura o igienizare optima articolelor celor mici sau a persoanelor alergice.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii.

De asemenea, se poate lauda si la capitolul zgomot, fiindca este foarte silentioasa, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime, cantarind aproximativ 42 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SPS46II07E  este o masina de spalat vase foarte buna,  care se descurca, in general, in orice situatie, fiind o alternativa de luat in calcul cu toata increderea. Clientii actuali sunt multumiti de performantele ei si declara ca ocupa putin spatiu, este foarte silentioasa si economica. Sunt incantati de faptul ca pot regla sertarele, dar pot monitoriza si timpul ramas pana la finalizarea programului. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPS46II07E 

9.5

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem Aqua Stop
 • Functii variate
 • Cosuri Vario Flex
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *