Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46FX01E, 13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A+++, Alb

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 18 aprilie 2019 @ 10:34

0
(0)

Bosch SMV46FX01E este o masina de spalat vase deosebita, prevazuta cu functii si tehnologii avansate, pregatita sa isi faca treaba impecabil. In continuare va propunem sa descoperiti mai multe detalii despre produs pentru a va forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de vase Bosch SMV46FX01E este dotata cu o capacitate destul de mare, de 13 seutri, si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. PRoducatorii estimeaza consumul energetic anual la doar 234 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Fiindca este un model complet incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, insa pe interior. Odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil, drept pentru care a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, astfel incat sa stii daca masina spala sau a terminat de spalat. Mai mult decat atat, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea eficienta a vaselor.

Bosch SMV46FX01E Info Light

Cavitatea interioara este echopata cu doua cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili din plastic puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea vaselor ceva mai mari si voluminoases. In plus, este prezent si cosul special pentru spalarea tacamurilor.

Bosch SMV46FX01E este dotata cu motor Eco Silence Drive, oferind o functionare silentioasa, inregistrand numai 46 db, un consum energetic foarte mic, dar si o rezistenta buna tin timp.

Masina are la baza 6 programe de spalare si un program de autocuratare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare si chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 45-65 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 90-160 de minute. Inregistreaza un consum de 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, avand in vedere ca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 235 de minute si inregistreaza un consum de 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Silence – ofera o spalare silentioasa datorita presiunii reduse a apei, putand fi activat chiar si pe timpul noptii. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 235-240 de minute. Totodata, inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.05-1.09 kWh energie electrica.
 5. Sticla – ofera o spalare delicata vaselor foarte sensibile, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Dureaza 85-90 de minute, inregistrand un consum de 11-14 litri de apa si 0.8-0.95 kWh energie electrica.
 6. Spalare rapida – dureaza numai 60 de minute, temperatura de spalare fiind 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, utilizand 10 litri de apa.

Si fiindca putin mai devreme aminteam de programul de autocuratare, trebuie sa stiti ca acesta se refera la igienizarea interiorului masinii,insa in acest sens, trebuie adaugat detergent special si scoase toate vasele din masina.

In plus, sunt prezente si cateva functii speciale, de asemenea, foarte utile:

 • Hygiene Plus – asigura o igienizare foarte buna pret de 10 minute vaselor bebelusilor sau a persoanelor predispuse la alergii.
 • Vario Speed Plus – presupune reducerea duratei cu pana la 50% din durata programelor, crescand temperatura si presiunea apei.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului de spalare cu pana la 24 de ore.
 • Extra-uscare – permite uscarea eficienta a vaselor, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46FX01E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, in orice situatie, iar acest lucru se datoreaza programelor foarte bine gandite si functiilor diversificate. Clientii sunt foarte incantati de ea si declara ca isi face treaba excelenbt. Este usor de programat, iar sistemul Info Light ii tine intotdeauna la curent cu stadiul masinii. Sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV46FX01E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Foarte economica
 • Functii diversificate
 • Sistem Info Light
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *