Review: Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 29 iulie 2019 @ 7:17

0
(0)

BOSCH SMV24AX02E este o masina destul de simpla, prevazuta cu cele mai importante programe, ce ofera o ingrijire potrivita vaselor. In continuare, va vom prezenta cele mai importante informatii despre acest model in vederea formarii unei opinii cat mai juste.

Masina de spalat vase BOSCH SMV24AX02E este prevazuta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light care consta in proiectarea unui fascicul de lumina direct pe podea care ne va tine la curent cu stadiul masinii. In plus, tot aici se afla indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri destul de incapatoare si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri, la nivelul carora li se va acorda o atentie deosebita.

Datorita sistemului Aqua Stop, masina poate functiona fara probleme si in absenta voastra de la domiciliu, avand rolul de a preveni eventualele inundatii.

BOSCH SMV24AX02E are la baza 4 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Are o durata de 130 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 2. Normal – este potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 130 de minute si consuma 14 litri de apa, respectiv 1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai mai economic program, insa este recomandat pentru vase recent murdarite, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 de minute, timp in care consuma 17.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
 4. Delicat – este recomandat pentru articolele delicate, precum pahare, portelanuri etc, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 14 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.

Totodata, ca si functii auxiliare, prezinta:

 • Extra-uscare – ce permite uscarea eficienta  vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de uscare.
 • Programare intarziata – ce permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

In plus, este o masina destul de silentioasa, inregistrand in acest sens 50 dB.

Verifica specificatii producator!

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si PAreri

BOSCH SMV24AX02E este o masina care face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch, ce ofera strictul necesar. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca masina este prevazuta cu cele mai importante programe care asigura nevoile de baza. Sunt multumiti de modul in care isi face treaba, considerand-o un real ajutor in bucatarie. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: BOSCH SMV24AX02E

8.6

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

8.0/10

Pret

8.7/10

Eficienta energetica

8.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret rezonabil
 • Sistem Aqua Stop
 • Sistem Info Light
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Numar redus de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *