Masina de spalat vase Bosch SPS25CW03E, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 8 martie 2019 @ 19:01

0
(0)

Bosch SPS25CW03E este o masina de spalat vase destul de simpla, dar care asigura strictul necesar, indepartand resturile de murdarie fara sa fie nevoie de vreun efort suplimentar din partea voastra. Inainte de a lua vreo decizie, va asteptam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante informatii despre acest produs.

Masina de spalat vase Bosch SPS25CW03E este prevazuta cu o capacitate nu foarte mare, de 9 seturi, fiind totodata incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi aproximat undeva la 220 kW, iar cel de apa la 2380 litri.

Frontal se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte simpla si intuitiva, prevazut cu un numar redus de butoane. Aici putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului, dar si cei doi indicatori: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaslelor, dar si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SPS25CW03E display

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic, putem obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Datorita bratului dublu de pulverizare – Duo Power, apa este ditribuita in mod uniform in interiorul masinii, patrunzand astfel in toate zonele pentru o curatare optima. Sistemul de protectie al paharelor dedurizeaza in mod constant apa pentru prevenirea coroziunii sticlei. In plus, ofera si o functionare cat se poate de sigura datorita sistemului de siguranta AquaStop ce intrerupe alimentarea cu apa in cazul detectarii vreunei probleme.

Masina de vase Bosch SPS25CW03E prezinta 5 programe de baza despre care vom discuta in continuare:

  1. Intensiv – este un program recomandat vaselor foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, iar pe de alta parte, si rezistente, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
  2. Auto – este cel mai flexibil program potrivit in majoritatea situatiilor, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
  4. 1h – este un program ce poate fi utilizat zilnic, pentru vase recent murdarite, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute.

In acelasi timp, ca si functie auxiliara, masina dispune de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 84.5 x 45 x 60 cm ( l x L x A).

In ceea ce priveste zgomotul produs, chiar nu aveti de ce sa va faceti griji in acest sens, caci inregistreaza numai 46 dB.

Concluzii si Pareri

Bosch SPS25CW03E este o masina destul de simpla ce face parte din seria a doua a electrocasnicelor Bosch, dar care se descurca destul de bine. Cumparatorii sustin ca indeparteaza eficient murdaria si lustruieste bine vasele, este foarte silentioasa si nu au preintampinat niciun fel de probleme cu ea. In plus, considera raportul calitate/pret rezonabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPS25CW03E

9

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

8.7/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Programare intarziata
  • Sistem AquaStop
  • Nivel de zgomot redus

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *