Review: Masina de spalat vase Bosch SPS25CI00E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 5 noiembrie 2019 @ 10:16

0
(0)

Bosch SPS25CI00E este un model de masina de spalat vase slim ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch. Ofera cele mai importante programe, neavand multe tehnologii de ultima generatie. Va propunnem sa urmariti acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile despre acest model in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Bosch SPS25CI00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat pe exteriorul usii. Nu dispune, insa, de display pentru a putea verifica durata programelor. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o lustruire optima.

Bosch SPS25CI00E display

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, tavilor, oalelor etc. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri, precum si suportul pentru pahare.

Bosch SPS25CI00E interior

Bosch SPS25CI00E detine 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Cesius alaturi de o presiune ridicata.
  2. Auto – este un program foarte flexibil, controlat atat de senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Este potrivit in foarte multe situatii, temperatura apei variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai  economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
  4. Silence – este un program foarte silentios, datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  5. 1h – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind ideal pentru vase recent murdarite.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 ori 9 ore.

In plus, masina este si destul de silentioasa inregistreaza 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SPS25CI00E este o masina de spalat vase simpla din punct de vedere al dotarilor, dar care se descurca eficient fiind capabila sa curete si vasele cu grad mai mare de murdarie. Clientii actuali sunt, in general,multumiti de ea si sustin ca masina se descurca eficient, spaland bine vasele indiferent de tipul lor. In plus, este usor de folosit, iar dupa parerea lor, a fost o alegere potrivita.  In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SPS25CI00E

9

Calitate

9.2/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programare intarziata
  • Programe bine gandite

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *