Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46AS00E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 10 septembrie 2019 @ 12:59

0
(0)

Bosch SMI46AS00E este un model ce face parte din seria a patra a electrocasnicelor Bosch, asigurand o ingrijire potrivita vaselor. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SMI46AS00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ inregistrand un consum energetic decent. Conform estimarilor producatoriloro, consumul energetic anual este de 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Fiind un model partial incorporabil, panoul de control este localizat pe exteriorul usii, permitand astfel monitorizarea duratei programelor oricand. Interfata acestuia este una foarte simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, oalelor, tavilor etc. De asemenea, este prezent si cosul special pentru introducerea tacamurilor.

Sistemul de siguranta Aqua Stop asigura o functionare cat se poate de sigura. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala ce  vor opri alimentarea cu apa in cazul aparitiei vreunei probleme.

Bosch SMI46AS00E este prevazuta cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recomandat pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, intrucat temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute, timp in care consuma 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grde Celsius. Dureaza 210 minute si consuma 1.02 kWh energie electrica si 11.7 litri de apa.
 4. Delicat – este potrivit pentru vase foarte sensibile, temperaura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 85-90 de minute, timp in care cosnuma 11-14 litri de apa si 0.95-0.95 kWh energie electrica.
 5. 1h – este un program destul de scurt, ce dureaza 60 minute, fiind ideal pentru vase recent murdarite. Temperatura apei este de 65 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza numai 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

Totodata, dispune si de functii utile ce completeaza pefect programele din dotare:

 • Vario speed – presupune scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 30%,prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Programare intarziata – implica posibilitatea amanarii ori de spalare de la o ora pana la 24 de ore.

De asemenea, este important de stiut faptul ca presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile maisnii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de 31.5 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI46AS00E este o  masina de spalat vase care se descurca eficient, avand la baza cele  mai importante programe. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba sustinand ca spala eficient vasele. De asemenea, sustin ca este destul de incapatoare pentru nevoile lor, dar si silentioasa. Din punctul lor de vedere, au facut alegerea potrivita nevoilor sale, motiv pentru care considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI46AS00E

9.1

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.2/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Programare intarziata
 • Vario Speed
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *