Masina de spalat vase Bosch SMS46LW00E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 16 septembrie 2019 @ 9:54

0
(0)

Bosch SMS46LW00E este un model de masina de spalat vase foarte interesanta, ce ofera o capacitate destul de mare si o gama variata de programe si functii. Reuseste sa indeparteze eficient orice fel de murdarie, oferind o ingrijire atenta vaselor, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Masina Bosch SMS46LW00E prezinta o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic. In principiu, producatorii vin cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 262 kWh, iar cel de apa de 2100 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este localizat pe exteriorul usii, ceea ce ne permite sa monitorizam oricand durata programelor. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, toate setarile fiind usor de realizat. Aici gasim si indicatori precum cel de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lstruirea acestora.

Bosch SMS46LW00E display

Interiorul este prevazut cu doua cosuri incapatoare si foarte flexibile unde putem adauga diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. Este prezent si cosul special pentru tacamuri Vario Drawer la nivelul carora tacamurile vor fi curatate foarte bine.

Bosch SMS46LW00E este prevazuta cu sistemul Aqua Stop care se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii ce intrerup alimentarea cu apa in cazul aparitiei vreunei probleme. Totodata, masina dispune de tehnologia Zeolith ce vizeaza uscarea eficienta a vaselor gratie fluxului de aer 3D ce absoarbe umiditatea si o transforma in aer cald.

In acelasi timp, masina a fost prevazuta cu 6 programe de spalare:

 1. Intensiv – asigura o spalare eficienta vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Sticla – este potrivit pentru vase sensibile, temperatura apei fiindd e 40 de grade Celsius, presiunea apei fiind una scazuta.
 5. 1h – este un program ce poate fi folosit pentru spalari zilnice, avand o durata de o ora si o temperatura de spalare de 65 de grade Celsius.
 6. Turbo speed 20 min – implica spalarea vaselor in doar 20 de minute, fiind recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie.

Este prezent si programul special de igienizare a cavitatii interioare a masinii, iar la activarea lui va trebui sa adaugati detergent special in acest sens. Mai mult decat atat, in completarea programelor enumerate, vin o serie de functii speciale foarte interesante, cum ar fi:

 • Igienizare – presupune igienizarea articolelor celor mici, la temperaturi ridicate, pret de minim 10 minute.
 • Extra ucsare – asigura o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei la ultimul ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – presupune amanarea programului de spalare.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare, fiind ulterior adaptate resursele necesare.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii de spalat vase sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, cantarind 51.1 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMS46LW00E este un model foarte interesant, prevazut cu functii si programe utile despre care pot spune ca isi face treaba eficient. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea sustin ca indeparteaza eficient murdaria si lustruieste excelent vasele. Programe sunt flexibile, bine gandite, iar masina este usor de programat. O recomanda cu toata increderea si altor persoane si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMS46LW00E

9.7

Calitate

9.9/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Programe si functii diversificate
 • Tehnologie Zeolith
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa si economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *