Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV88TX36E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 3 octombrie 2019 @ 18:13

0
(0)

Bosch SMV88TX36E este un model de masina de spalat vase incorporabila, prevazuta cu tehnologii avansate si performante pe masura. Poate fi o alternativa extrem de buna chiar si pentru cei mai pretentiosi, insa mai multe detalii va vom oferi in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SMV88TX36E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 13 seturi, fiind ideala si pentru familii cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, obtinand astfel un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 211 kWh, iar cel de apa de 2100 litri.

Pentru ca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Beneficiaza de o interfata foarte simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul acesteia este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte incapatoare unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru tigai, oale, tavi etc. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

In plus, datorita sistemului Aqua Stop puteti avea incredere ca masina functioneaza in cele mai sigure conditii chiar si atunci cand nu sunteti prezenti la domiciliu. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii, intreruparand alimentarea cu apa in cazul in care apare vreo problema de ordin functional.

Bosch SMV88TX36E are la baza 8 programe de spalare, despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiuen ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil progarm, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, Ceea ce il face potrivit in aproape orice situatie.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 4. Silence – este cel mai silentios program, datorita preisunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Super 60 – este recomandat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 6. Pahare – este ideal pentru vase delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 7. Rapid – este recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Prespalare – este eficient in inmuierea resturilor uscate de murdarie.

Mai mult decat atat, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesante, cum ar fi:

 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor.
 • Intensive zone – in cadrul cosului superior, vasele sunt spalate cu o presiune a apei mai mare decat in restul masinii.
 • Hygiene plus – asigura o buna igienizare vaselor folosind apa la temperatura ridicate.
 • Extra uscare – optimizeaza rezultatele la spalare prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Home Connect – presupune descarcarea aplicatiei mobile si controlarea masinii direct de pe telefon.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu maxim 24 de ore.

De asemenea, modelul in discutie presupune si un mod foarte silentios de functionare inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV88TX36E este, fara indoiala, o  masina extrem de buna, ce atinge performante remarcabile. Clientii pot confirma acest lucru si susitn ca au facut o alegere extrem de buna. Sunt incantati de diversitatea functiilor foarte moderne din dotare, dar mai ales, de posibilitatea conectarii telefonului la aparat. De asemenea, sustin ca este economica, silentioasa si foarte incapatoare, exact ceea ce aveau nevoie in bucatarie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV88TX36E

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii moderne
 • Home Connect
 • Extrem de economica
 • Incapatoare si silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *