Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV24AX00E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 18 septembrie 2019 @ 10:55

0
(0)

Bosch SMV24AX00E este o masina de spalat vase simpla, prevazuta cu cele mai importante functii de baza, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii pertinente in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masian de spalat vase Bosch SMV24AX00E este dotata cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Acesta beneficiaza de o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, display-ul nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat un sistem ingenios si anume Info Light, care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care ne informa referitor la stadiul masinii – daca spala sau daca a terminat de spalat.

Bosch SMV24AX00E info light

Interiorul masinii este organizat cu ajutor unor cosuri foarte flexibile unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii tavilor, tigailor, oalelor si asa mai departe. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Nu lipseste nici sistemul de siguranta Aqua Stop care va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care este detectata vreo problema.

Bosch SMV24AX00E are la baza 4 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Are o durata de 135 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  2. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 210 minute si consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
  3. Scurt – presupune o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind o varianta buna pentru vasele recent murdarite. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  4. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Verifica oferta de pret actuala!

Ca si functie auxiliare amintim de cea de incarcare la jumatate care permite incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.

In ceea ce priveste zgomotul produs, in timpul spalarii inregistreaza 52 dB. Nu este tocmai cea mai silentioasa masina, insa nu poate fi considerat nici un nivel atat de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV24AX00E este o masina de spalat vase simpla, dar care isi face treaba destul de bine, avand in dotare cele mai importante functii. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sustin ca le satisface, in mare parte, nevoile si ii ajuta sa scape de grija vaselor murdare simplu si fara batai de cap. In plus, este usor de folosit, iar ceea ce le place mult la ea este prezenta sistemului Info Light. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV24AX00E

8.8

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

8.5/10

Pret

8.9/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem Info Light
  • Incarcare la jumatate
  • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

  • Numar redus de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *