Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68TX03E – Review si Pareri avizate

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 27 ianuarie 2020 @ 10:45

Bosch SMV68TX03E este o masina de spalat vase foarte buna ce ofera o capacitate generoasa si o gama variata de programe, reusind sa acopere orice fel de nevoi. Va propunem sa urmariti in continuare acest review pentru a descoperi mai multe informatii utile pentru formarea unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Bosch SMV68TX03E ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de doar 266 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla in partea superioara a usii pe interior, avand o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este foarte spatios si foarte bine organizat, putand fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, rabatand suportii mobili putem obtine mai mult spatiu pentru tigai, tavi, oale si asa mai departe. Sunt prezente si raftul special pentru pahare si sertarul pentru tacamuri si alte ustensile de bucatarie.

Bosch SMV68TX03E interior

Bosch SMV68TX03E  are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu resturi uscate, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, utilizand si o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este cel mai silentios program, datorita presiunii reduse a apei. Este asemanator cu programul eco, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este potrivit pentru vasele delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. 1h – este un program potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 60 de minute.
 7. Rapid 45 – este un progam scurt, in cadrul caruia vasele sunt spalate la temperatura de 45 de grade Celsius.
 8. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii foarte utile cum ar fi:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Tablete – optimizeaza programul de spalare daca folositi acest tip de detergent.
 • Vario Speed – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Hygiene – asigura o igienizare optima vaselor prin cresterea temperaturii apei.
 • Extra uscare – permite optimizarea etapei de uscare prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Machine care – igienizeaza cavitatea interioara folosind detergent special in acest sens.

De asemenea, este de apreciat si modul ultra-silentios de functionare, inregistrand 41 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV68TX03E  este un model foarte bun, ce ofera performante ridicate datorita gamei variate de programe si functii. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de alegerea facuta declarand ca spala excelenta si usuca eficient vasele. Apreciaza faptul ca este foarte spatioasa, economica, iar programele si functiile sunt foarte bine gandite. In plus, este extrem de silentioasa, dar si economica, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV68TX03E

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Functionare economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *