Masina de spalat vase Beko DEN59532XAD – Review si Pareri pertinente

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 ianuarie 2020 @ 9:57

0
(0)

Beko DEN59532XAD este o masina de spalat vase incapatoare si foarte economica pregatita sa vina in ajutorul tau pentru a te scapa definitiv de grija vaselor murdare. Poate fi o alternativa interesanta, insa mai intai de toate, va propunem sa descoperiti cateva informatii utile.

Masina de spalat vase Beko DEN59532XAD prezinta o capacitate generoasa de 15 seturi ceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi de doar 241 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii. Pe exterior se afla display-ul prin intermediul caruia putem monitoriza durata programelor, iar pe interior se afla tastele de tip touch ce permit realizarea tuturor setarilor dorite. In plus, dispune si de indicator pentru sare si pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si a altor articole.

Beko DEN59532XAD display

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri spatioase si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. Nu lipseste nici setarul special pentru ustensile de bucatarie, cesti, precum si cosul special pentru tacamuri.

Beko DEN59532XAD beneficiaza de tehnologia HomeWhiz care permite monitorizarea si gestionarea direct de pe telefonul mobil sau a tabletei fiind necesara doar conectarea la internet. Astfel, veti fi notificati atunci cand programul de spalare a luat sfarsit sau daca este nevoie de detergent.

Masina beneficiaza de 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Clean&Shine – este recomandat pentru spalarile zilnice, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 2. Quick&Shine – poate fi folosit pentru vase cu grad redus de murdarie, intrucat prezinta o durata de doar 58 de minute.
 3. Aqua Flex – este un program flexibil, presupunand spalarea in mod diferential la nivelul celor doua cosuri.
 4. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere economic, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Auto – este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura variind de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 6. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi uscate pentru ca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 7. Mini 30′ – este un program foarte scurt, de doar 30 de minute, ceea ce il face potrivit pentru vase recent murdarite. Nu dispune, insa, de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor.
 9. Glass care – asigura o spalare delicata vaselor, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, impreuna cu o presiune scazuta.

Totodata, beneficiaza si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Extra uscare – optimizeaza ciclul de uscare, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Fast+ – scurteaza durata programelor de spalare, fara a afecta calitatea spalarii.

Totodata, aceasta presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 43 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina Beko DEN59532XAD este un model foarte incapator si economic ce te va ajuta sa uiti de grija vaselor murdare. Clientii actuali sunt multumiti de ea si de performantele obtinute, declarand ca spala eficient vasele, iar programele din dotare acopera toate nevoile pe care le au. In plus, apreciaza faptul ca este deosebit de economica si de silentioasa si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DEN59532XAD

9.8

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.8/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *