Masina de spalat vase Beko DEN38530WAD – Review si Pareri pertinente

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 12 martie 2020 @ 8:06

0
(0)

Beko DEN38530WAD este o masina de spalat vase economica si foarte spatioasa, dotata cu functii si programe variate, reusind sa acopere orice fel de nevoi ati avea. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de vase Beko DEN38530WAD ofera o capacitate foarte mare, de 15 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru familii mai mari. Totodata, a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, asigruand un consum energetic extrem de mic. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 241 kWh.

Discutand despre un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii, astfel ca putem monitoriza permanent durata programelor in derulare. Totodata, prezinta o interfata foarte intuitiva, astfel ca setarile dorite sunt usor de executat. In plus, aici gasim si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire ce ne pot atentiona atunci cand este nevoie de adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire asigura o buna lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este dotat cu niste cosuri flexibile si foarte spatioase, putand introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu astfel incat sa puteti introduce tigai, tavi, boluri etc. Sunt prezente si suportul pentru pahare si cosul special pentru tacamuri.

Masina Beko DEN38530WAD dispune de 8 programe de spalare si anume:

 1. Auto – este un program extrem de flexibil controlat in totalitate de senzori. Temperatura de spalare alterneaza de la 40 pana la 65 de grade Celsius, avand o durata de110-173 de minute. Inregistreaza un consum de 9.4-12.4 litri de apa, respectiv 0.85-1.4 kWh energie electrica.
 2. AquaFlex – vizeaza spalarea diferentiata pe cosuri, astfel ca articolele mai sensibile cu un nivel scazut de murdarie vor fi adaugate in cosul superior, iar cratitele si tavile murdare vor fi asezate in cosul inferior. Detine o durata de 202 de minute si un consum de 19 litri de apa si 1.53 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru vase cu un nivel ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 170 de minute si un consum de 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 4. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Detine o durata de 245 de minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.84 kWh energie electrica.
 5. Glass care – ofera o spalare delicata, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Prezinta o durata de 120 de minute, timp in care consuma 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza  58 de minute, timp in care consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. Mini – este un program ce dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, programul avand o durata de 15 minute. Utilizeaza 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, dispune si de o serie de functii speciale, cum ar fi:

 • Steam gloss – implica optimizarea ciclului de  uscare.
 • Fast+ – scurteaza durata programelor de spalare.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Tablete – presupune optimizarea programului de spalare in cazul in care folositi acest tip de detergent.

Verifica oferta de pret actuala!

In plus, este un model foarte silentios, ce inregistreaza in timpul spalarii doar 43 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, cantarind 50.3 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de vase Beko DEN38530WAD este un model spatios si bine dotat, potrivit si pentru familii mai mari. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea sustinand ca isi face treaba eficient asa cum se asteptau. Este foarte incapatoare, economica si usor de programat, iar programele din dotare sunt foarte bine gandite. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko DEN38530WAD

9.8

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Numar mare de programe si functii
 • Capacitate foarte mare
 • Extrem de economica
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *