Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68MX04E – Review si Sfaturi utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 15 ianuarie 2020 @ 8:13

Bosch SMV68MX04E este un model de masina de spalat vase incorporabila foarte buna, ce ofera o gama variata de programe si o eficienta pe masura. Asa cum cei de la Bosch ne-au obisnuit deja, nu fac nici de aceasta data rabat de la calitate, dimpotriva, ne ofera un produs performant ce ofera rezultate pe masura asteptarilor. Prin urmare, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre acest produs.

Masina de spalat vase Bosch SMV68MX04E  este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa la ora actuala, asigurand astfel un consum energetic mic. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu  niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 237 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este amplasat pe partea interioara a usii. Beneficiaza de o interfata intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil, drept pentru care a fost implementat un sistem cu totul ingenios si anume Time Light. Acesta presupune proiectarea duratei programelor de spalare direct pe podea, astfel ca veti putea verifica intotdeauna timpul ramas pana la finalizarea programelor. Mai mult decat atat, tot la nivelul panoului de control se afla doi indicatori foarte importanti: cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru solutia de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerea calcarului pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient pahare si alte obiecte din sticla.

Bosch SMV68MX04E display

Interiorul masinii este foarte spatios si bine organizat. Cosul superior beneficiaza de sistem Rackmatic putand fi astfel reglat pe inaltime in trei trepte. De asemena, beneficiaza de doua suporturi rabatabile pentru farfurii la nivelul cosului superior, doua suporturi pentru cesti in cosul superior, patru suporturi rabatabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti in sertarul inferior. In plus, beneficiaza de 5 nivele de pulverizare a apei, filtru cu autocuratare si setar Vario ce reprezinta un setar special creat pentru tacamuri, ustensile de bucatarii si obiecte de mici dimensiuni.

Bosch SMV68MX04E interior

Bosch SMV68MX04E are la baza 8+1 programe despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este un program recomandat vaselor cu un grad foarte ridicat de murdarie sau chiar cu  murdarie uscata, intrucat temperatura apei este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este un program foarte flexibil, controlat atat de senzorul de turbiditate, cat si cel de incarcare, temperatura de spalare variind iintre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – este cel mai silentios program, ce poate fi folosit si pe parcursul noptii, datorita presiunii reduse a apei, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Rapid 60 – este un program scurt, ce spala la temperatura de 60 de grade Celsius.
 6. Pahare 40 – este recomandat pentru vasele foarte delicate, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 7. Rapid 45 – este un program scurt, in cadrul caruia vasele sunt spalate la temperatura de 45 de grade Celsius.
 8. Prespalare – presupune  inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 9. Autocuratare – imiplica igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens.

De asemenea, masina beneficiaza si de o serie de functii auxiliare extrem de utile, precum:

 • Vario speed plus – presupune posibilitatea scurtarii programelor de spalara cu pana la 66%.
 • Hygiene plus – vizeaza igienizarea vaselor prin cresterea temperaturii apei.
 • Extra uscare – presupune cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire, oferind astfel o uscare optima vaselor.
 • Intensive zone – este ideala pentru incarcatura mixta, astfel ca in cosul inferior vor fi adaugate oalele si tigaile foarte murdare, folosindu-se in aceasta zona o presiune mai mare a apei si o temperatura mai ridicata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii vaselor cu pana la 24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Mai mult decat atat, este o masina foarte silentioasa, inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 48 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV68MX04E este, fara indoiala, o masina de spalat vase extrem de buna, ce ofera performante ridicate la spalare si uscare, gratie tehnologiilor avansate din dotare. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de ea si sustin ca este cu siguranta cea mai buna alegere pentru ei. Le place faptul ca este foarte spatioasa, extrem de bine dotata beneficiind de o gama foarte variata de programe si functii, iar sistemul Time Light li se pare cu totul ingenios. Nu au ce sa ii reproseze motiv pentru care o recomanda mai departe cu toata increderea si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Bosch SMV68MX04E

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa si interior bine organizat
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Info Time

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *