Masina de spalat vase slim Beko DFS39130X – Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 3 ianuarie 2020 @ 8:33

0
(0)

Beko DFS39130X este o masina de spalat vase economica, ideala si pentru bucatarii mai mici ce reuseste sa ofere o ingrijire atenta vaselor si o curatare optima. Ar putea fi o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a descoperi cateva informatii utile despre produsul analizat.

Masina de spalat vase Beko DFS39130X este prevazuta cu o capacitate de incarcare medie de 11 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 201 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior. Astfel, veti putea verifica oricand durata programelor de spalare in derulare. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti: indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Beko DFS39130X cosuri

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase precum oale, tigai, tavi si asa mai departe. Nu lipseste nici sertarul special pentru tacamuri si alte instrumentele de bucatarie.

Beko DFS39130X interior

Beko DFS39130X detine nu mai putin de 9 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Quick&Shine – este ideal pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius.
 2. Aqua Flex – ofera flexibilitate in sensul ca masina va spala in mod diferentiat la nivelul celor doua cosuri.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura apei variind in intervalul 45-65 de grade Celsius.
 5. Intensive – este recomandat pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 6. Mini 30′ – este un program scurt de 30 de minute ce nu presupune ciclu de uscare.
 7. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.
 8. Baby protect – asigura o igienizare potrivita vaselor la temperaturi ridicate.
 9. Glass care – este recomandat pentru spalarea articolelor sensibile, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.

De asemenea, dispune si de cateva functii utile:

 • Extra drying – implica uscarea eficienta a vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Time delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Child lock – presupune blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Totodata, este de apreciat si modul silentios de operare inregistrand in timpul spalarii numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFS39130X este un model ideal si pentru bucatarii mici, bine dotat , ce reuseste sa ofere o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca isi face treaba eficient, fiind suficient de incapatoare pentru nevoile lor si deosebit de economica. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca pentru ei a fost cea mai buna alegere al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DFS39130X

9.7

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa
 • Potrivita si pentru bucatarii mici

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *