Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX01E – Review si Pareri obiective

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 12 august 2019 @ 9:02

0
(0)

Bosch SMV46MX01E este o masina de spalat vase interesanta, dotata cu programe si functii eficiente pentru orice nevoi. Poate fi o varianta foarte interesanta, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Bosch SMV46MX01E este dotata cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil in timpul utilizarii. Acesta a fost motivul pentru care a fost implementat sistemul Info Light ce ne tine la curent cu stadiul masinii – daca spala sau daca a terminat de spalat. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri incapatoare si flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea oalelor, tigailor, cratitelor etc. In plus, cosul Vario Drawer este special creat pentru adaugarea tacamurilor, ustensilelor de mici dimensiuni etc.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare cat se poate de sigura masinii. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapap de siguranta in furtunul de alimentare si un flotor la baza masinii ce are rolul de a opri alimentarea cu apa in cazul detectarii vreunei probleme.

Bosch SMV46MX01E este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, datorita presiunii ridicate a apei, dar si a temperaturii de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa, respectiv 1.2-1.4 kWh enegie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius. Dureaza intre 90-160 de minute, timp in care consuma 5-16 litri de apa si 0.85-1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Presupune o durata de 235 minute si consuma 6.5 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este recomandat pentru vase delicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Turbo Speed 20 min – este un program scurt, ce dureaza numai 20 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 8 litri de apa, respectiv 0.95 kWh energie electrica. Este potrivit pentru vasele recent murdarite.
 6. Program 1h – are o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

De asemenea, este prezent si programul AutoClean ce presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special. In plus, masina mai prezinta si cateva functii speciale care completeaza excelent programele din dotare:

 • Extra uscare – ofera o uscare eficienta vaselor, folosind temperaturi ridicate a apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed Plus – presupune reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46MX01E este un model care se descurca eficient, fiind, totodata, incapatoare si economica. Cumparatorii sunt de parere ca isi face treaba foarte bine, iar programele si functiile din dotare sunt foarte bine gandite. Face fata oricarui tip de murdarie, fiind si foarte silentioasa. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV46MX01E

9.7

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Sistem Info Light
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa si Economica
 • Auto clean

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *