Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI68MS02E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 2 septembrie 2019 @ 7:23

0
(0)

Bosch SMI68MS02E este o  masina de spalat vas foarte bine ce ofera o gama extrem de variata de programe si functii, oferind rezultate pe masura asteptarilor. Poate fi o varianta foarte interesanta pe care o puteti lua in calcul, insa inainte de a face orice alegere si de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti mai multe detalii utile in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SMI68MS02E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In plus, pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2260 litri.

Este un model partial incorporabil, astfel ca odata integrata in mobila, display-ul ramane vizibil pe toata durata functionarii. Astfel, vei putea verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, prin intermediul careia poti realiza simplu si rapid toate setarile dorite.Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Bosch SMI68MS02E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte incapatoare si flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe.

Masina presupune un mod de functionare extrem de sigur, gratie sistemului de siguranta Aqua Stop. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii care intrerup alimentarea cu apa in cazul detectarii vreunei probleme.

Bosch SMI68MS02E prezinta nu mai putin de 8+1 programe de spalare despre care vom discuta pe larg:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura apei este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate de senzori. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-160 de minute. Consuma 7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 3 ore, timp in careconsuma 0.93 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. De noapte – este un program deosebit de silentios, ce poate fi activat pe timpul noptii, iar acest lucru se datoreaza presiunii reduse a apei. Este destul de asemanator cu cel eco, intrucat spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Durata acestuia este de 4 ore si consuma 10 litri de apa si 1.05-1.09 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este recomandat pentru articolele delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Este activ senzorul de incarcare, drept pentru care durata variaza intre 85-90 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 6. Rapid – este un program cu o durata de 60 de minute, spaland la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Scurt – este recomandat pentru vasele recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – se recomanda utilizarea lui pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor.
 9. Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest scop.

Mai mult decat atat, aceasta prezinta si o serie de functii utile care completeaza perfect programele din dotare:

 • Vario speed plus – presupune reducerea duratei programelor de spalare.
 • Zona intensiva – face referire la zona din cosul inferior unde presiunea apei este foarte mare, astfel ca aici putem aseza articolele foarte murdare.
 • Extra dry – implica uscarea optima a vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene plus – vizeaza igienizarea vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Incarcare la jumatate – implica incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI68MS02E este o masina de spalat vase foarte buna, extrem de bine dotata, ce ofera performante pe masura asteptarilor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea, asa cum era de asteptat. Au declarat ca spala impecabil vasele, este foarte economica si silentioasa. Apreciaza dotarile acesteia in mod deosebit si faptul ca este foarte spatioasa si bine organizata. O reocmanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI68MS02E

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de programe si functii
 • Eficienta energetica
 • Foarte silentioasa
 • Capacitate generoasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *