Review: Masina de spalat vase partial incoporabila Bosch SMI46AW04E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 5 august 2019 @ 8:15

0
(0)

Bosch SMI46AW04E este o masina de spalat vase partial incorporabila, prevazuta cu o gama de programe si functii foarte utile ce reusesc sa ofere o ingrijire atenta vaselor si o curatare optima. Va invitam sa urmariti acest material in continuare pentru a descoperi mai multe detalii pertinente in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SMI46AW04E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus.

Fiind un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil odata integrata masina in mobila. Acesta lucru presupune posibilitatea vizualizarii timpului ramas pana la finalizarea programului. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este prevazut cu doua cosuri incapatoare si foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, este prezent si cosul vario care poate fi amplasat in cosul inferior, asigurand spatiu suplimentar pentru tacamuri.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare singura si consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor oferind protectie ridicata impoitrva eventualelor pagube pe care le-ar putea provoca apa.

Bosch SMI46AW04E dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articolele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, datorita temperaturii ridicate de 70 de grade Celsius si a presiunii ridicate.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat atat desenzoril de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza in intervalul 45-70 de grade Celsius, fiind potrivit in orice situatie.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 4. Delicate – este recomandat vaselor foarte sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 5. Rapid – este un program cu durata de doar 60 de minute fiind recomandat pentru vase recent murdarite.
 6. Prespalare – este eficient in inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

In acelasi timp, beneficiaza si de cateva functii auxiliare foarte utile:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.
 • Hygiene Plus –  ofea o igienizare optima vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Vario Speed plus – bpermite scurtarea duratei programelor de spalare.

De asemenea, Bosch SMI46AW04E este o masina foarte silentioasa care in timpul spalarii va inregistra cel mult 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI46AW04E este o masina care isi face treaba exact asa cum promite, fiind bine organizata si foarte silentioasa. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si foarte bine dotata din punct de vedere al programelor si functiilor implementate. Acopera orice tip de nevoi ar avea si este si economica. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMI46AW04E

9.6

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.7/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Gama variata de programe si functii
 • Economica
 • Sistem Aqua Stop
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *