Masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SPI46IS01E – Review si Impresii

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 8 mai 2019 @ 8:33

0
(0)

Bosch SPI46IS01E este o masina de spalat vase slim, ce se integreaza numai partial, facand parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch. Poate fi o varianta foarte buna pentru bucatariile mai putin spatioase, insa mai multe detalii va vom oferi in continuare.

Masina de vase Bosch SPI46IS01E ofera o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fiundeva la 220 kWh, iar cel de apa 2380 litri.

Fiindca este un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil chiar si dupa integrarea in mobila. In acest fel, poti  verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Totodata, beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SPI46IS01E display

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri ce ofera o flexibilitate foarte buna. Putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor mai mari. Tacamurile pot fi si ele asezate in cosul special unde li se va oferi o ingrijire atenta.

De asemenea, este prezent si sistemul Aqua Stop ce presupune un furtun cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava colectoare ce vor preveni inundatiile si eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa.

In plus, este si foarte silentioasa, inregistrand un timpul spalarii maxim 44 dB.

Bosch SPI46IS01E este dotata cu 6 programe de spalare:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-150 de minute, timp in care consuma 7-16 litri de apa si 0.7-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura apei ajungand la 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 195 de minute, timp in care consuma 0.78 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
 4. De noapte – presupune un  mod de functionare silentios, prin utilizarea unei presiuni reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 4 ore, timp in care consuma 0.78-0.8 kWh energie electrica, respectiv 9 litri de apa.
 5. Pahare – ofera o ingrijire delicata articolelor introduse, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-13 litri de apa.
 6. 1h – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Este prezent si programul de autocuratare – Machine Care ce presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens. De asemenea, sunt prezente si alte functii utile, cum ar fi:

 • Hygiene Plus – presu[une igineizarea vaselor, la temperaturi de 70 de grade Celsius pret de 10 minute.
 • Vario Speed Plus – permite scurtarea programelor de spalare cu pana la 50%.
 • Extra uscare – ofera o uscare optima prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 81.5 cm ianltime,44.8 cm latime si 57.3 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SPI46IS01E este o masina de spalat vase bine dotata ce ofera o gama variata de programe si functii descurcandu-se eficient in orice situatie. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care masina isi face treaba, declarand ca spala impecabil vasele si le usuca, la final, foarte bine. De asemenea, le place ca este silentioasa si nici nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Opinii pe scurt: Bosch SPI46IS01E

9.4

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem Aqua Stop
 • Gama variata de functii
 • Display Vizibil
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *