Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46GX01E – Review detaliat si Pareri aviz

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 24 septembrie 2019 @ 12:18

0
(0)

Bosch SMV46GX01E este un model foarte interesant, prevazuta cu o gama variata de programe si functii oferind o eficienta pe masura. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat Bosch SMV46GX01E este prevazuta cu o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de 258 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Pentru ca discutam despre o masina incorporabila, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, insa odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil. Acesta este motivul pentru care a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea ce ne va tine la curent cu stadiul in care se afla masina. Tot aici intalnim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe vase si componente interne, iar agentul de clatire lustruieste eficient paharele.

Bosch SMV46GX01E Info Light

Interiorul masinii este foarte bine organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile. Putem introduce diverse tipuri de vase, iar pentru a obtine si mai mult spatiu, putem rabata suportii din plastic mobili. De asemenea, exista si cos special pentru tacamuri.

In plus, nu lipseste nici functia de siguranta Aqua Stop care are rolul de a opri alimentarea cu apa in cazul in care este identificata vreo eventuala problema.

Bosch SMV46GX01E dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare eficienta vaselor cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, inregistrand un consum de 12-15 litri de apa si 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Din acest motiv, temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Consuma 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 de minute. Consuma 0.9 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Pahare – este ideal pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Dureaza 85-90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa, respectiv 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. Scurt – este un program scurt, cu o durata de 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie, pret de 15 minute.

In acelasi timp, masina este prevazuta si cu o serie de functii interesante, cum ar fi:

 • Extra uscare – ce ofera o uscare eficienta vaselor prin cresterea temperaturii apei in ultimul ciclu de clatire.
 • Hygiene Plus – ce asigura o igineizare optima folosind apa la temperaturi ridicate.
 • Vario Speed Plus – ce face posibila reducerea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – ce permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.

Verifica oferta de pret actuala!

Este de apreciat si modul silentios de functionare al acestei masini, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46GX01E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, reusind sa ofere o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si de modul in care se descurca. Sustin ca este destul de incapatoare, foarte siletnioasa, reusind sa indeparteze eficient murdaria de pe suprafata vaselor. Pentru ca isi face treaba impecabil, nu pot decat sa o recomande mai departe si sa aprecieze raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV46GX01E

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Numar mare de functii
 • Sistem Info Light
 • Functionare silentioasa
 • Eficienta energetica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *