Review: Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI25AS00E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 13 august 2019 @ 7:08

0
(0)

Bosch SMI25AS00E este un model ce face parte din seria a doua a electrcasnicelor Bosch, oferind cele mai importante programe pentru o curatare optima a vaselor. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a descoperi mai multe informatii utile despre acest produs.

Masina de spalat vase Bosch SMI25AS00E este prevazuta cu o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

Pentru ca este un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil chiar si dupa ce masina este integrata in mobila. Astfel, putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, putem obtine si mai mult spatiu pentru introducerea tigailor, oalelor, tavilor etc.

Modelul in discutie presupune un mod de functionare sigur, fiind dotat cu sistemul Aqua stop ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de sigurnata si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Bosch SMI25AS00E prezinta 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, iar consumul intre 12-15 litri de apa, respectiv 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate de senzori, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius. Dureaza 95-160 de minute, timp in care consuma 1-1.6 kWh energie electrica si 9-19 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat vaselor cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 11.7 liti rde apa si 1.02 kWh energie electrica.
 4. 1 ora – are o durata de 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 11.7 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, de pe suprafata vaselor. Are o durata de 15 minute, timp in care consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de doua functii foarte utile:

 • Programare intarziata – ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 pana la 24 de ore.
 • Vario Speed – presupune scurtarea duratei anumtior programe de spalare cu pana la 50%, prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu ar trebui sa va ingrijoreze acest aspect, fiindca este o masina destul de silentioasa, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime,59.8 cmlatime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 32 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI25AS00E  este o masina de spalat vase relativ simpla, dar eficienta, fiind prevazuta cu cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna pentru nevoile lor, fiindca se produsul se descurca foarte bine. De asemenea, apreciaza faptul ca este silentioasa si usor de folosit, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMI25AS00E

9.2

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Sistem Aqua Stop
 • Programare intarziata
 • Silentioasa
 • Display vizibil

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *