Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46CX03E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 15 iulie 2019 @ 12:03

Bosch SMV46CX03E este o masina de spalat vase incapatoare si economica ce asigura o spalare optima vaselor si o uscare pe masura. Modelul in discutie reuseste sa faca fata cu succes oricarui tip de murdarie, de aceea, consider ca merita sa ii acordati o sansa si sa descoperiti mai multe detalii si pareri.

Masina de spalat vase Bosch SMV46CX03E ofera o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu doi sau mai multi copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor consumul energetic anual este de 262 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Pentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii, astfel ca odata inchisa usa, acesta nu va mai ramane vizibil. Pentru a putea fi la curent cu stadiul masinii, a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui spot led cu lumina rosie pe podea. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Bosch SMV46CX03E display

Sistemul Aqua Stop din dotare asigura o functionare sigura, protejand locuinta impotriva eventualelor inundatii. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor.

Bosch SMV46CX03E detine 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Dureaza 125-135 de minute si inregistreaza un consum de 12-15 litri de apa, respectiv 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program datorita senzorilor activi – cel de turbiditate is cel de incarcare. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-160 de minute. Inregistreaza un consum de  7-18 litri de apa si 0.95-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 235-240 de minute, timp in care consuma 9.5 liutri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 4. Silentios – este un program foarte silentios datorita presiunii reduse a apei, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata cuprinsa intre 235 si 240 de minute.
 5. Delicat – asigura o spalare delicata articolelor sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Prezinta o durata de 90-100 de minute si consuma 0.85-0.9 kWh energie electrica, respectiv 11-14 litri de apa.
 6. 1h – dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele recent murdarite. Totodata, inregistreaza un consum de 1.3 kWh energie electrica si 10 litri de apa.

Mai mult decat atat, aceste programe sunt completate de o serie de functii foarte utile, printre care:

 • Zona intensiva – asigura o spalare intensiva la nivelul cosului inferior, folosind o presiune mai mare a apei, aici putand fi introduse vase cu un nivel ridicat de murdarie.
 • Igienizare – ofera o igienizare potrivita vaselor pret de cel putin 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Extra-uscare – ofera o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Inner clean – asigura curatarea interiorului msinii folodins detergent special.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului ales.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

In plus, acest model este si unul foarte silentios, inregistrand in timpul spalarii numai 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina Bosch SMV46CX03E poate fi o alternativa foarte buna in materie de masini de vase incorporaible, fiind foarte bine dotata, reusind sa acopere integral orice tip de nevoi. Cumparatorii sunt incantati de faptul ca este spatioasa, economic, iar programele din dotare foarte bine gandite. In plus, apreciaza in mod deosebit existenta sistemului Info Light care le este de foarte mare folos. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch SMV46CX03E

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Info Light
 • Sistem Aqua Stop
 • Numar mare de programe si functii
 • Spatioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *