Review: Masina de spalat vase Bosch SMS25AI03E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 10 iulie 2019 @ 9:35

Bosch SMS25AI03E este o masina de vase ce ofera cele mai importante programe pentru o spalare eficienta. In continuare, va voi prezenta cele mai importante informatii despre acest model in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de vase Bosch SMS25AI03E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic fiind unul redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 258 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca discutam despre un model independent, panoul de control este localizat in exteriorul usii, astfel ca ne va permite sa verificam oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafara vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea lor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. In plus, rabatand suportii mobili putem obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea vaselor mai voluminoase. In plus, nu lipseste nici cosul Vario unde vor fi introduse tacamurile.

Nu lipseste nici sistemul de siguranta Aqua Stop care consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, protejand locuinta impotriva pagubelor pe care le-ar putea produce apa.

Masina Bosch SMS25AI03E este prevazuta cu 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – asigura o spalare eficienta vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
  2. Auto – este cel mai flexibil program fiind controlat in totalitate de senzori, temperatura de spalare variind intre 45-65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Silentios – este un program care poate fi activat si pe timpul noptii pentru ca presupune un mod de functionare silentios datorita presiunii reduse a apei, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade CElsius.
  5. 1h – dureaza doar o ora si este recomandat pentru vasele recent murdarite, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.

Ca si functii auxiliare, amintim de functia de programare intarziata ce permite amanarea ore de incepere a spalarii.

In plus, aceasta presupune un mod de functionare destul de silentios, in acest sens, inregistrand numai 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, alaturi de o greutate de aproximativ 47.5 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMS25AI03E este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe si functii, oferind o ingrijire optima vaselor. Clientii au declarat ca este suficent de incapatoare pentru nevoile lor, trateaza eficient vaselor si nu este deloc galagioasa. In general, sunt multumiti de ea si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMS25AI03E

9.3

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

9.2/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem Aqua Stp
  • Efiicenta energetica
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *