Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46AX00E – Review si Pareri obiective

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 13 septembrie 2019 @ 7:12

0
(0)

Bosch SMV46AX00E este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe, pregatita sa vina in ajutorul tau si sa te scape de grija vaselor murdare. Poate fi o alternativa interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in acest material pentru a va convinge daca este sau nu produsul potrivit nevoilor voastre.

Masina de spalat vase Bosch SMV46AX00E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform rapoartelor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 290 kWh, iar cel de apa 3300 litri.

Bosch SMV46AX00E Info LightPentru ca este un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Acesta prezinta o interfata simpla si intuitiva, insa odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Info Light care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea care ne va tine la curent cu stadiu masinii – daca spala sau a terminat spalarea. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Cavitatea interioara prezinta niste cosuri flexibile unde putem introduce diverse tipuri de vase. De asemenea, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, tavilor, bolurilor si asa mai departe. Nu lispseste nici cosul special pentru tacamuri la nivelul carora li se va oferi tacamurilor si ustensilelor de bucatarie o ingrijire optima.

Nu lipseste nici sistemul de siguranta Aqua Stop care consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de sigurnata si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, avand rolul de a preveni eventualele inundatii.

Bosch SMV46AX00E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata alterneaza intre 125 si 135 de minute, consumul energetic intre 1.45-1.5 kWh, iar cel de apa 12-15 litri.
 2. Auto – este cel mai flexibil program pentru ca sunt activi senzorii de incarcare si cei de turbiditate. Temperatura apei este de 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95 si 160 de minute, timp in care consuma 9-19 litri de apa.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 210 de minute, timp in care consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 85-90 de minute, ia consumul intre 0.9-0.95 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa.
 5. 1 ora – presupune o durata de 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Presupune un consum de 1.3 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 6. Scurt – dureaza doar 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 0.8 kWh energie electrica si 10 litri deapa.

Totodata, in completarea acestor programe vin si doua functii utile:

 • Vario speed – face posibila reducerea duratei programelor de spalare, prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu aveti de ce sa faceti griji, fiindca inregistreaza numai 48 dB.

Dimensiunile  modelului in discutie sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 31.2 kg.

Concluzii si Pareri

Masina Bosch SMV46AX00E este un model care se descurca eficient, fiind prevazuta cu o serie de programe si functii interesante. Clientii confirma eficienta sa si se declara multumiti de modul in care aceasta isi face treaba. Apreciaza existenta sistemului Info Light si sunt de parere ca au facut o alegere potrivita. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMV46AX00E

9.4

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Sistem Info Light
 • Vario Speed
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *