Masina de spalat vase incorporabila Bosch SCE52M65EU – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 2 ianuarie 2020 @ 15:12

Bosch SCE52M65EU este o masina de spalat vase compacta, ce pune la dispozitie o serie de programe si functii bine gandite pentru a acoperi cu succes nevoile pe care le aveti. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla multe informatii pertinente!

Masina de spalat vase Bosch SCE52M65EU ofera o capacitate destul de mica, de 8 seturi, insa este potrivita pentru un cuplu cel putin. In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Producatorii ofera niste estimari conform carora consumul energetic anual este undeva la 205 kW, iar cel de apa la 2520 litri.

In partea superioara se afla panoul de control prin intermediul caruia puteti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului.Mai mult decat atat, ofera o interfata foarte intuitiva beneficiind de un numar redus de butoane. Aici gasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o lustruire optima.

Bosch SCE52M65EU panou control

Cavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri flexibile, unde puteti adauga vase de diverse tipuri si dimensiuni.De asemenea, exista posibilitatea rabatarii suportilor mobili din plastic, astfel incat sa aveti  mai mult spatiu pentru articolele voluminoase. In plus, tacamurile vor fi asezate in cosul special unde li se va oferi o ingrijire si igienizare optima.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare sigura masinii de spalat vase, prevenind eventualele inundatii si pagube pe care le-ar putea produce apa.

Masina de vase Bosch SCE52M65EU ofera 5 programe de spalare, si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune foarte mare. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 8.5-10.5 litri de apa respectiv 1-1.2 kWh energie electrica, avand o durata de 125-130 de minute.
 2. Auto – este un program controlat atat de de senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, astfel ca temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius. Presupune o durata de 105-170 de minute, timp in care consuma 6-12 litri de apa si 0.6-1.5 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program,fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Delicat – este ideal pentru articolele sensibile, avand in vedere ca temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, folsindu-se si o presiune scazuta a apei. Pentru ca este activ senzorul de incarcare,  durata alterneaza intre 80-85 de minute, iar consumul intre 6-7.6 litri de apa si 0.5-0.55 kWh energie electrica.
 5. Rapid – presupune o durata de doar 35 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 6.5 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.

Totodata, masina dispune si de cateva functii speciale, dupa cum urmeaza:

 • Vario Speed Plus – face posibila scurtarea duratei programelor cu pana la 66% fara a afecta calitatea spalarii. Este posibil datorita cresterii temperaturii si a presiunii apei.
 • Igienizare – vizeaza igienizarea optima a vaselor, cel putin 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind recomandata mai ales pentru vaselor bebelusilor sau persoanelor cu alergii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii intre 1-24 de ore.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 59.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 50 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SCE52M65EU este o masina de vase care se descurca eficient fiind dotata cu cele mai importante programe si functii. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba eficient. Spala excelent vasele, le usuca la fel de bine, fiind si foarte usor de setat. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SCE52M65EU

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Sistem Aqua Stop
 • Programare intarziata
 • Vario speed plus

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *