Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI88TS36E – Review si Pareri personale

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 29 august 2019 @ 7:27

0
(0)

Bosch SMI88TS36E este o masina de spalat vase foarte bine pusa la punct din perspectiva dotarilor, oferind o ingrijire atenta vaselor si un consum energetic extrem de mic. Poate fi considerat ajutorul de nadejde in orice locuinta, scapandu-te definitiv de grija vaselor murdare. Fara doar si poate, reprezinta o alternativa eficienta, insa inainte de a lua o decizie, va propunem sa descoperiti mai multe detalii utile in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SMI88TS36E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 13 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 211 kWh, iar cel de apa de 2100 litri.

Pentru ca este un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil pe toata durata functionarii ceea ce permite monitorizarea duratei programelor in timpul spalarii. Interfata este una intuitiva permitand realizarea tuturor setarilor dorite. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, pot fi rabatati suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, sunt prezente si suporturile pentru pahare, precum si cosul special pentru tacamuri.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare sigura masinii, constand intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii, intrerupand alimentarea cu apa in cazul in care este detectata o problema.

Bosch SMI88TS36E dispune de 8 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. FIind activ senzorul de incarcare, durata programului variaza intre 150-155 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 0.95-1.2 kWh energie electrica.
 2. Auto – este controlat in totalitate de senzori, astfel ca temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius. Dureaza 90-160 de minute, inregistrand un consum de 6-17 litri de apa si 0.65-1.25 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalari zilnic, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 225 minute si consuma 7.5 litri de apa si 0.73 kWh energie electrica.
 4. De noapte – asigura o functionare silentioasa, folosind o presiune redusa a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata de 225 minute. Consuma 8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Super 60 – este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 89 de minute. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Pahare – asigura o spalare delicata vaselor, inclusiv pahare si portelanuri, temperautra apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa a apei. Preuspune un consum de 11-14 litri de apa si 0.8-0.85 kWh energie electrica.
 7. Scurt – dureaza numai 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

In acelasi timp, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile, printre care:

 • Vario speed plus – face posibila scurtarea duratei programelor de spalare, cu pana la 60% crescand temperatura si presiunea apei.
 • Intensive zone – face referire la o anumita zona amplasata la nivelul cosului inferior unde vor fi adaugate vase mai murdare folosind aici o presiune ridicata a apei.
 • Extra uscare – asigura o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene plus – asigura o igienizare corespunzatoare articolelor bebelusilor sau a persoanelor alergice.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Home Connect – face posibila controlarea masinii direct de pe telefonul mobil.
 • Autocuratare – presupune igienizarea interiorului masinii folosind detergent special.

De asemenea, este de apreciat si modul foarte silentios de functionare, inregistrand in acest sens numai 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adnacime, avand o greutate de aproximativ 47 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI88TS36E este un model de masina de spalat vase foarte buna, prevazuta cu o gama extrem de variata de functii si tehnologii pentru performante pe masura. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se descurca ireprosabil. Apreciaza faptul ca este incapatoare, economica si foarte bine dotata, astfel ca programele din dotare reusesc sa acopere integral orice fel de nevoi ar avea. O recomanda cu toata increderea si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMI88TS36E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *