Masina de spalat vase Bosch SMS68TI02E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 12 martie 2019 @ 8:09

0
(0)

Bosch SMS68TI02E este o masina de spalat vase deosebita, prevazuta cu o gama extrem de variata de programe si functii, potrivita pentru a indeparta orice tip de murdarie. Ar putea fi o varianta foarte buna in materie de masini de vase standard, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare despre produsul in cauza.

Masina Bosch SMS68TI02E prezinta o capacitate medie spre mare de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Pentru ca discutam despre un model independent, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe exterior, ramanand vizibil pe toata durata functionarii. In acest fel, putem verifica de fiecare data timpul ramas pana la finalizarea programului. Mai mult decat atat, beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, cu butoane de tip touch, ce permit realizarea rapida a setarilor dorite. Tot aici se afla si cei doi indicatori pentru sare si agentul de clatire. Va reamintim ca sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire are rolul de a lustrui eficient vasele.

Bosch SMS68TI02E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile si incapatoare unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. In plus, avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru articole precum tigai, oale, tavi si asa mai departe.

Bosch SMS68TI02E interiorDe asemenea, este important de amintit faptul ca presupune si un mod sigur de functionare, putand spala si in absenta noastra de la domiciliu. In acest sens, a fost dotata cu sistemul Aqua Stop care constra intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta, dar si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor. Mai mult decat atat, beneficiaza si de tehnologie pentru protectia sticlei care dedurizeaza contant apa, prevenind astfel coroziunea sticlei.

Masina de spalat Bosch SMS68TI02E are la baza o gama extrem de variata de programe despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, in acelasi timp, si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind potrivit in multe situatii. Temperatura de spalare variaza de la 45 de grade Celsius pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – se aseamana cu programul eco, insa presupune un mod si mai silentios de functionare, astfel ca va putea fi folosit si pe parcursul noptii.
 5. Delicate – este recomandat pentru articole sensibile, inclusiv pahare si portelanuri, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 6. Rapid 65 – este potrivit pentru spalarea zilnica a vaselor, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 7. 1h – dureaza numai o ora si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent murdarite.
 8. Rapid 45 – este recomandat pentru vase sensibile, dar cu un nivel redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 9. Prespalare – poate fi utilizat pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, ulterior, fiind necesara activarea unui program complet.
 10. Autocuratare – este util pentru igienizarea cavitatii interioare a masinii.

De asemenea, Bosch SMS68TI02E beneficiaza si de o serie de functii speciale la fel de diversificate si utile, precum:

 • Vario Speed Plus – permite scurtarea duratei programelor de la 20% pana la 66%.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Hygiene Plus – ofera o igienizare optima vaselor bebelusilor sau chiar a persoanelor alergice, folosind apa la temperaturi ridicate.
 • Intensive Zone – presupune spalarea intensiva la nivelul unui cos, aici putand fi adaugate vase foarte mrudare.
 • Extra Dry – asiugra o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Shine and Dry – asigura o lustruire optima vaselor si o uscare pe masura, prin cresterea cantitatii de apa in timpul ciclului de clatire si extinderea fazei de uscare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul pe care il aveti.

Concluzii si Pareri

Bosch SMS68TI02E  este o masina de spalat vase foarte bine dotata, care isi face treaba ireprosabil, lucru confirmat si de catre actualii cumparatori. Acestia sustin ca masina spala foarte bine si intr-adevar protejeaza vasele, insa conteaza si programul pe care il activati. Iar pentru ca beneficiaza de o gama foarte variata de programe si functii, de fiecare data veti putea alege cele mai potrivite conditii in care vasele voastre sa fie tratate. In consecinta, o recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMS68TI02E 

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Numar mare de programe si functii
 • Incapatoare
 • Economica
 • Usor de folosit

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *