Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 27 februarie 2019 @ 16:34

0
(0)

Whirlpool WSFE 2B19 este un model de masina de spalat vase ce are la baza cele mai importante programe, fara multe tehnologii avansate, dar care totusi reuseste sa isi faca treaba cel putin decent. Este o alternativa de luat in calcul si de catre cei cu un buget oarecum mai mic, insa inainte de a lua orice decizie, va asteptam sa descoperiti mai multe informatii in continuare!

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 prezinta o capacitate medie, de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul rezonabil. In plus, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi aproximat la 230 kW, iar consumul de apa la 3220 litri.

Frontal, se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva de unde vom relaiza toate setarile dorite. Aici se afla si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si de pe componentele interne ale masinii, iar agentul de clatire vizeaza lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara a masinii este organizat cu ajutorul celor doua cosuri foarte flexibile. Aici putem adauga vase de diverse dimensiuni, iar daca rabatam suportii mobili din plastic, vom obtine mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. Mai mult decat atat, suportul superior poate fi detasat pentru a se obtine si mai mult spatiu daca este necesar. De asemenea, exista si un suport pentru tacamuri, unde puteti adauga atat tacamuri, cat si alte ustensile.

Masina Whirlpool WSFE 2B19 are la baza 5 programe de spalare despre care vom discuta mai jos:

 1. Eco – este programul cel mai economic, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore, timp in care consuma numai 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 150 de minute si inregistreaza un consum de 15 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica,
 3. Normal – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 55 de grade Celsius. Consuma 15 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Rapid 30 – are o durata foarte scurta, de numai 30 de minute, si o temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Este recomandat pentru vase recent murdarite, insa nu prezinta ciclu de uscare.
 5. Prespalare – este eficient in inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, utilizand 4.5 litri de apa la temperatura de admisie, avand o durata de 10 minute.

In acelasi timp, masina prezinta si cateva functii speciale:

 • Tablete – presupune optimizarea ciclului de clatire utilizand detergenti de acest tip.
 • Programare intarziata – ofera posibilitatea amanarii orei de incepere a spalarii cu 2, 4 sau 8 ore.
 • Incarcare la jumatate – putem incarca un singur cos cu vase murdare, ulterior, adaptand resursele in raport cu cantitatea de vase murdara pe care ati adaugat-o.

Verifica oferta de pret actuala!

De asemenea, acest model presupune si un mod de functionare destul de silentios, inregistrand maxim 49 dB.

Masina masoara 90 x 54 x 59 cm (l x L x A), cantarind 41.5 kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 este un model destul de simplu, dar practic, care face fata cu brio cam in orice situatie. Clientii actuali sustin ca sunt multumiti de modul in care isi face treaba, programele din dotare fiind destul de bine gandite si eficiente. De asemenea, sustin ca masina este silentioasa in timpul spalarii, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Whirlpool WSFE 2B19

9

Calitate

9.3/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.0/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Usor de setat
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *