Masina de spalat vase partial incorporabila Bosch SMI 50D35 EU – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 15 martie 2019 @ 6:57

0
(0)

Bosch SMI 50D35 EU este o masina de spalat vase ce ofera cele mai importante programe pentru o curatare optima a vaselor indiferent de material sau de nivelul de murdarie. In principiu, ar putea fi o varianta de luat in calcul, insa mai intai de toate, v-as recomanda sa aflati mai multe informatii despre ea pentru a verifica daca este in concordanta cu asteptarile voastre.

Masina de spalat vase Bosch SMI 50D35 EU pune la dispozitie o capacitate medie de 12 seturi astfel ca se va potrivit si unei familii cu 1-2 copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar ajunge undeva la 290 kWh, iar cel de apa la 3300 litri.

Pentru ca discutam despre un model partial incorporabil, odata integrata masina in mobilier, va ramane vizibil doar panoul de control. Totusi, nu dispune de display, ceea ce inseamna ca nu putem urmari timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este foarte intuitiva, iar setrile dorite se realizeaza usor. Aici se afla si cei doi indicatori foarte importanti pentru buna functionare a masinii: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica formarea depunerilor de calcar pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Bosch SMI 50D35 EU display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri destul de incapatoare si foarte flexibile, unde avem posibilitatea de a adauga vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, suportii mobili din plastic se pot rabata pentru a obtine mai mult spatiu pentru adaugarea oalelor, tigailor, tavilor etc. Cosul vario a fost special amplasat la nivelul cosului inferior pentru a asigura spatiu suplimentar pentru tacamuri.

Bosch SMI 50D35 EU presupune un mod de functionare cat se poate de sigur, fiind prevazuta cu sistemul AquaStop. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, ce previn eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Mai mult decat atat, articolele din sticla sunt protejate datorita tehnologiei pentru protectia sticlei ce are rolul de a deduriza constant apa in vedere preveziunii coroziunii sticlei.

Masina este dotata cu motor Eco Silence Drive ce asigura o functionare destul de silentioasa, inregistrand maxim 48 dB, dar si o buna rezistenta in timp.

Masina Bosch SMI 50D35 EU are la baza 5 programe de spalare, pe care le vom aminti in continuare:

 1. Intensiv – este programul potrivit pentru vasele foarte murdare ori chiar cu rest uscat de murdarie, insa in acelasi timp, si destul de rezistente pentru ca temperatura de spalare ajunge pana la 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune crescuta a apei.
 2. Zilnic – este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Pahare – este recomandat pentru articole foarte delicate, inclusiv pahare si portelanuri, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa a apei.
 5. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, insa ulterior, va trebui activat un program complet.

Ca si functii auxiliare nu prezinta foarte multe, insa as putea spune ca sunt prezente cele mai importante:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand ulterior resursele necesare in raport cu cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii, insa in intervale prestabilite: 3 ore, 6 ore sau 9 ore.

Dimensiunile acestui model sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, alaturi de o greutate de aproximativ 31 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI 50D35 EU este o masina de spalat vase dotata cu cele mai importante programe, dar care reuseste sa acopere nevoile de zi cu zi. Cumparatorii sustin ca isi face treaba bine, este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, silentioasa si usor de folosit. Nu au intampinat niciun fel de probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI 50D35 EU

9.2

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *