Review: Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 februarie 2020 @ 8:47

0
(0)

Bosch SMS46GI55E este o masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe foarte bine gandite oferind o ingrijire atenta vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 258 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca discutam despre un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, ceea ce inseamna ca putem avea acces oricand la el pentru a verifica durata programelor de spalare. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind extrem de usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si a altor articole din sticla.

Bosch SMS46GI55E display

Interiorul masinii beneficiaza de niste cosuri foarte flexibile unde putem introduce diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, dispune de suporti mobili ce pot fi rabatati, astfel incat sa obtineti mai mult spatiu in vederea introducerii vaselor voluminoase. In plus, este prezent si suportul pentru tacamuri la nivelul caruia li se va oferi o ingrijire optima.

Bosch SMS46GI55E interior

Bosch SMS46GI55E beneficiaza de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensive – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este  recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – poate fi folosit pe parcursul noptii gratie nivelului redus de zgomot, fapt ca se datoreaza presiunii scazute a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este recomandat pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. 1h – este indicat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

In acelasi timp, in completarea acestor programe, vin si cateva functii speciale:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului de spalare.
 • Machine care – vizeaza igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special in acest scop.
 • Speed wash – permite scurtarea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Hygiene – igienizeaza eficient vasele prin cresterea temperaturii apei.
 • Extra uscare – optimizeaza etapa de uscare, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

In plus, masina este si foarte silentioasa, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 49.5 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMS46GI55E este o masina o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, fiind prevazuta cu cele mai importante programe si functii. Cei care au achizitionat-o si o folosesc regulat sunt foarte incantati de performantele acesteia. De asemenea, acestia sustin ca este o masina foarte buna ce spala eficient, usuca excelent si este foarte silentioasa. Sunt incantati si de faptul ca pot regla raftul superior pe inaltime in functie de cele trei  nivele astfel incat sa poata adauga fara disconfort si articole mai inalte. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMS46GI55E

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii diversificate
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa
 • Cosuri flexibile

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *