Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26X – Review detalait si Pareri cumparatori

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 9 ianuarie 2020 @ 11:22

0
(0)

Whirlpool WFC3C26X este o masina foarte bine dotata ce ofera o ingrijire atenta vaselor indiferent de gradul de murdarie. Poate fi o alternativa interesanta, insa nu inainte de a descoperi toate informatiile necesare.

In primul rand, este foarte important de stiut faptul ca Whirlpool WFC3C26X ofera o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce inseamna ca poate fi potrivita chiar si pentru o familie mai mare. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 265 kWh.

Este un model independent, astfel ca panoul de control a fost amplasat pe exteriorul usii. Beneficiaza de o interfata simpla si intuitiva, timp in care ne permite monitorizarea permanenta a duratei programelor. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de claitre. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Interiorul este unul spatios si beneficiaza de niste cosuri foarte flexibile. Putem introduce vase de diverse dimensiuni, iar rabatand suportii mobili din plastic avem posibilitatea de a spala chiar si oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri la nivelul carora li se va oferi o ingrijire potrivita.

Whirlpool WFC3C26X are la baza 8 programe de spalare foarte bine gandite ce reusesc sa indeparteze orice fel de murdarie. Exista programe atat pentru vasele foarte murdare cum ar fi cel intensiv, cat si pentru articole delicate cum ar fi cel numit delicat sau care ofera o flexibilitate foarte mare – auto, controlat in totalitate de senzori. Totodata, exista si programe economic care obtine un consum de resurse cat mai mic. Ca si functii auxiliare, amintim de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare, dar si de functia de programare intarziata ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare al acestei masini inregistrand in timpul spalarii cel mult 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Whirlpool WFC3C26X este o masina de spalat vase bine dotata si eficienta ce ofera o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba exact asa cum promite. Este incapatoare, silentioasa, iar programele din dotare foarte variate, reusind sa acopere orice fel de nevoi ar avea. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WFC3C26X

9.6

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate generoasa
  • Economica
  • Numar mare de programe
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *