Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV46KX00E – Review si Pareri avizate

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 26 septembrie 2019 @ 11:01

Bosch SMV46KX00E este o masina de spalat vase interesanta prevazuta cu functii si tehnologii moderne, oferind o eficienta buna. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX00E este prevazuta cu o capacitate de incarcare destul de generoasa, de 13 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 262 kWh, iar cel de apa de 2100 litri.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat pe interiorul usii. Acesta prezinta o interfata simpla, insa odata inchisa usa, nu mai ramane vizibil. De aceea, a fost implementat sistemul Info Light ce presupune proiectarea unui fasicul de lumina pe podea care ne va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SMV46KX00E Info Light

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri spatioase si foarte flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili, puteti obtine si mai mult spatiu pentru introducerea articolelor voluminoase. Este prezent si cosul special pentru tacamuri, precum si suportul de pahare.

Masina poate functiona fara probleme si fara sa fiti prezenti la domiciliu, intrucat beneficiaza de sistemul Aqua Stop ce permite intreruperea alimentarii cu apa in cazul detectarii vreunei probleme.

Bosch SMV46KX00E are la baza 6 programe de spalare despre care vom discuta pe larg:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 130-140 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.25-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45 si 65 de grade Celsius, iar durata intre 105 si 165 de minute. Inregistreaza un consum de 5-16 litri de apa si 0.9-1.35 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, fiindca temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 235 minute.
 4. Delicat – este recomandat pentru articolele sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta a apei. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 0.8-0.85 kWh energie electrica.
 5. Turbo speed – este un program scurt cu durata de doar 20 de minute, spaland la temperatura de 60 de grade Celsius, folosind 8 litri de apa.
 6. Scurt – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Poate fi folosit pentru vase recent murdarie, consumul fiind de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrca.

Mai mult decat atat, masina dispune si de o serie de functii auxiliare foarte utile, cum ar fi:

 • Igienizare masina – presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii, dar si a filtrelor, fiind necesara adaugarea detergentilor speciale.
 • Vario speed plus – permite reducerea duratei programelor de spalare, crescand temperatura si presiunea apei.
 • Extra uscare – imbunatateste rezultatele la uscare, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii intre 1-24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.

In plus, este de apreciat si modul silentios de functionare al acestei masini inregistrand in timpul spalarii numai 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46KX00E este o masina de spalat vase care se descurca foarte bine, fiind prevazuta cu o gama variata de functii si programe bine gandite. Clientii actuali sunt foarte multumiti de aceasta masina de spalat vase care i-a ajutat sa scape definitiv de grija vaselor murdare. Sustin ca este incapatoare si spala foarte bine vasele. De asemenea, apreciaza si faptul ca este economica si silentioasa, iar din punctul lor de vedere, au facut o alegere reusita, al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMV46KX00E

9.7

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Gama variata de functii
 • Sistem Info Light
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *