Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 17 octombrie 2019 @ 6:08

0
(0)

Bosch SMS25AW02E este o masina de spalat vase prevazuta cu o serie de programe si functii foarte bine gandite oferind o curatare si o ingrijire atenta vaselor. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E este destul de spatioasa, oferind o capacitate de 12 seturi, timp in care este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 258 kWh, iar cel de paa de 2660 litri.

Panoul de control este amplasat in exteriorul usii, beneficiind de o interfata foarte simpla. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Bosch SMS25AW02E display

Interiorul masinii este suficient de spatios si bine organizat, astfel ca putem introduce diverse tipuri de vase. Mai mult decat atat, rabatand suportii mobili putem obtine spatiu in vederea adaugarii oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Bosch SMS25AW02E cos

De asemenea, masina ofera o functionare sigura fiind prevazuta cu sistemul Aqua Stop. Acesta se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii, intrerupand alimentarea cu apa in cazul detectarii vreunei probleme.

Bosch SMS25AW02E are la baza 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, timp in care consuma 12-15 litri de apa, respectiv 1.4-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius, iar consumul intre 9-19 litri de apa, respectiv 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru spalari zilnice. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata de 210 de minute. Inregistreaza unc onsum de 9.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este potrivit pentru articole foarte sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Fiind din nou activ senzoul de incarcare, durata variaza intre 85-90 de minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa.
 5. Rapid – este un progam ce dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

Mai mult decat atat, masina dispune si de o serie de functii speciale foarte interesante cum ar fi:

 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor de spalare pana la 66%, prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Extra-uscare – ofera o uscare optima vaselor  prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 1-24 de ore.

Totodata, presupune un mod silentios de functionare inregistrand 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 47.3 kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMS25AW02E este o masina de spalat vase foarte buna, suficient de incapatoare ce ofera o ingrijire optima vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de rezultatele obtine cu ajutorul sau sustinand ca isi face treaba eficient. Este destul de incapatoare pentru nevoile lor, silentioasa si economica, exact ceea ce le trebuie pentru a isi face treaba in parametrii optimi. Au recomandat-o si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Bosch SMS25AW02E

9.6

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.9/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Economica
 • Gama variata de functii
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *