Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E22EU – Review si Pareri generale

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 30 decembrie 2019 @ 10:58

0
(0)

Bosch SKS51E22EU este o masina de spalat vase excelenta pentru bucatarii mici unde sunteti conditionati de spatiu. Reprezinta un real ajutor in orice bucatarie, iar in articolul de fata dorim sa va prezentam mai multe informatii despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU  este prevazuta cu o capacitate de incarcare destul de mica de 6 seturi, insa este mai mult decat suficienta cel putin pentru un cuplu. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 174 kWh, iar cel de apa de 2240 litri.

Panoul de control este amplasat in partea de jos si beneficiaza de o interfata foarte intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. De asemenea, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire ofera o lustruire optima vaselor.

Interiorul prezinta niste cosuri flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, beneficiaza si de cos special unde vom adauga tacamurile murdare.

Bosch SKS51E22EU  dispune de 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

  1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunea acesteia este destul de ridicata. Are o durata de 2 ore timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica, respectiv 9.5 litri de apa.
  2. Normal – este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 160 de minute. Consuma 0.85 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrvit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 225 minute, timp in care consuma 8 litri de apa si 0.61 kWh energie electrica.
  4. Delicat – este ideal pentru articole sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, iar presiunea apei fiind una redusa. Dureaza 80 de minute, timp in care consuma 7 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica.
  5. Spalare rapida – dureaza numai 29 de minute, timp in care spala la temperatura de 45 de grade Celsius si consuma 6 litri de apa, respectiv 0.45 kWh energie electrica. Nu dispune de ciclu de uscare.

Ca si functii auxiliare, masina dispune de Extra uscare care asigura rezultate bune la uscare, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Aparatul presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand in timpul spalarii numai 48 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 45 cm inaltime, 55.1 cm latime si 50 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 21 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina Bosch SKS51E22EU  este un model foarte practic, mai ales, pentru cei care nu dispun de prea mult spatiu, insa, au totusi nevoie de un ajutor in bucatarie. Cumparatorii care nu sunt deloc putini s-au declarat foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat. Spala excelent vasele, este silentioasa si faoret usor de folosit. Reprezinta un real ajutor pentru ei cu atat mai mult cand au musafiri si se aduna foarte multe vase de spalat. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SKS51E22EU 

9.2

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivita si pentru spatii mai mici
  • Programe bine gandite
  • Functie suplimentara de uscare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *