Review Beko DFS26024X – masina de spalat vase cu 6 programe si 4 functii speciale

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 7 februarie 2019 @ 11:49

0
(0)

Beko DFS26024X este un nou model de masina de spalat vase pe care cei de la Beko ni-l propun si despre care as vrea sa discutam astazi. Este o masina care functioneaza foarte bine, reusind sa indeparteze eficient murdaria, insa mai multe detalii, as vrea sa discutam in continuare, in cadrul acestui material.

Masina de spalat vase Beko DFS26024X este prevazuta cu o capacitate medie de 10 seturi, totodata, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Pentru a ne convinge de acest lucru, producatorii vin si cu niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 211 kW.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe exterior, ceea ce inseamna ca va ramane vizibil pe toata durata functionarii si putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestuia este una foarte simpla si intuitiva, tot aici, aflandu-se si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire optima a vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, ce permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. In plus, daca aveti de spalat, tigai, tavi, oale mai mare, trebuie sa stiti ca puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu. Este prezent si suportul pentru tacamuri la nivelul caruia se va asigura, deopotriva, o igienizare optima.

Masina Beko DFS26024X este prevazuta cu 6 programe de spalare carora li se alatura cel de autocuratare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program, potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 4 ore, timp in care consum numai  0.73 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 2. Automat – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate de senozri. Temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 92-173 de minute. Inregisteaza un consum de 12.6-17 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Dureaza 164 de minute, timp in care consuma 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este un program destul de scurt, cu o durata de numai 58 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fiind eficient pentru spalarile zilnice.
 5. Mini – este un program scurt, cu o durata de numai 30 de minute, ce presupune o spalare la temperatura de 35 de grade Celsius, fara uscare. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica. Este recomandata adaugarea vaselor recent murdarite.
 6. Prespalare – ajuta la inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.
 7. Inner Clean – este programul despre care aminteam anterior, ce presupune igienizarea cavitatii interioare folosind detergent special in acest scop.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva functii speciale, deopotriva, foarte utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand ulterior resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Extra Drying – asigura o uscare optima vaselor.
 • Super Rinse – vizeaza eficientizarea procesului de clatire pentru a obtine vase mai stralucitoare.
 • Fast+ – permite scurtarea duratei programelor de spalare.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.

Masina este dotata cu motor Pro Smart Inverter ce are capacitatea de a asigura o functionare silentioasa, inregistrand  numai 47 dB, un consum energetic redus, dar si o buna rezistenta in timp. Totodata, tehnologia Auto Glass Shield protejeaza articolele din sticla impotriva coroziunii, dedurizand constant apa.

Dimensiunile acestui model sunt de 85x 44.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 36 kg.

Concluzii si Pareri

Beko DFS26024X este un model destul de bine dotat din perspectiva functii si tehnologiilor, care reuseste sa asigure o spalare eficienta, alaturi de un consum redus de resurse. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca i-a ajutat foarte mult sa scape de grija vaselor murdare, putand adauga orice tip de vase. Programele si functiile din dotare sunt foarte bine gandite si suficient de diversificate, motiv pentru care o recomanda mai departe, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DFS26024X

9.7

Calitate

9.8/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de progame si functii
 • Silentioasa
 • Consum energetic redus

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *