Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV25AX00E – Review si Sfaturi utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 12 septembrie 2019 @ 8:54

0
(0)

Bosch SMV25AX00E este o masina de spalat vase prevazuta cu cele mai importante programe, pregatita sa vina in ajutorul tau si sa te scape definitiv de grija vaselor murdare. Va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de vase Bosch SMV25AX00E prezinta o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetic A+, inregistran dun consum rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Pentru ca este un model de masina complet incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Beneficiaza de o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, panoul de control nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, care ne va tine la curent daca masina spala sau a terminat de spalat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Va reamintim ca sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este dotata cu doua cosuri flexibile, unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. In plus, putem rabatat suportii din plastic pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea articolelor voluminoase. Este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Masina presupune un mod de functionare sigur, fiind preavzut cu sistemul Aqua Stop ce impiedica alimentarea cu apa in cazul in care este detectata vreo problema.

Bosch SMV25AX00E ofera 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, intrucat temperatura apei este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata programului este cuprinsa intre 125-135 de minute, inregistrand un consum de 12-15 litri de apa si 1.45 – 1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei este cuprinsa intre 45 si 65 de grade CElsius, iar durata intre 95-160 de minute. Consuma 9-19 litri de apa si 1 – 1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Presupune o durata de 210 de minute si un consum de 11.7 litri de apa, respectiv 1.02 kWh energie electrica.
 4. Scurt – are o durata de doar 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de pe suprafata vaselor. Are o durata de 15 minute, timp in care foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Verifica oferta de pret actuala!

In plus, prezinta si cateva functii utile care completeaza programele:

 • Vario Speed – face posibila scurtarea duratei programelor de spalare, crescand temperatura si presiunea apei.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3,6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – pemrite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in raport cu cantitatea de vase adaugata.

In plus, presupune si un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 31 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat  vase Bosch SMV25AX00E este un model care se descurca eficient, beneficiind de cele mai importante programe si functii. Actualii cumparaturi sustin ca se descurca foarte bine, fiind si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. Sunt incantati de sistemul Info Light pe care il considera foarte util. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV25AX00E

9.3

Calitate

9.7/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Sistem Aqua Stop
 • Sistem Info Light

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *