Masina de spalat vase Beko DFN38530X – Review si Recomandari

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 13 februarie 2019 @ 12:11

0
(0)

Beko DFN38530X este o masina de spalat vase incapatoare si foarte bine dotata ce reuseste sa vina de fiecare data in ajutorul tau si sa te scape de grija vaselor murdare. Ar putea fi o alegere foarte inspirata in materie de masini de vase, insa mai intai de toate, as dori sa va prezint cateva informatii relevante pentru a va convinge singuri de acest aspect.

Masina de spalat vase Beko DFN38530X preiznta o capacitate mare, de 15 seturi, astfel ca va face fata cu brio si unei familii mai numeroase. In acelasi timp, reuseste sa ramana deosebit de economica, fiind incadrata in cea mai performanta  clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Producatorii estimeaza acest consum undeva la doar 241 kWh pe an.

Fiindca este un model independent, panoul de contrl se afla in partea superioara a usii, dar pe exterior, ceea ce insemana ca putem verifica oricand dorim timpul ramas pana la terminarea programului. Interfata acestuia este foarte prietenoasa, iar tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de pe calcar, in timp ce agneutl de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor, in special, a paharelor.

In interior se afla niste cosuri extrem de incapatoare, dar si foarte flexibile ce ne permit incarcarea diverselor tipuri de vase. De asemenea, putem rabata suportii mobili din plastic, pentru a putea adauga oale, tigai, tavi etc. Este prezent si cosul pentru tacamuri unde li se va oferi tacamurilor o ingrijire optima.

Masina beneficiaza de motor Pro Smart Inverter care asigura o rezistenta buna timp, eficienta energetica ridicata si un nivel redus de zgomot, fara a depasi 43 dB. Bratul rotativ are capacitatea de a face miscari de rotatie la un unghi de 180 de grade, spaland uniform toate vasele din initeriorul masinii. In plus, sistemul acrobat ofera mai multa flexibilitate la nivelul cosului superior, acesta putand fi asezat pe trei niveluri pentru a incapea si vasele mai inalte.

Beko DFN38530X este prevazuta cu 8+1 programe de spalare, despre care vom discuta mai jos:

 1. InnerClean – vizeaza igienizarea interiorului masinii, fiind necesara activarea acestuia o data la 1-2 luni. Adaugati detergent special, fara sa existe vase in interior. Are o durata de 75 de minute si presupune un consum de 0.7 kWh energie electrica si 15.2 litri de apa.
 2. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie. Are o durata de 245 minute si consuma numai 0.84 kWh energie electrca si 9.5 litri de apa.
 3. Automat – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat de senzorul de incarcare, cat si de senzorul de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40-65 de grade Celsius, iar duarata intre 110-173 minute. Consuma 9.4-12.4 litru de apa si 0.7-1.45 kWh energie electrica.
 4. Baby protect – asigura o spalare intensiva vaselor, fiind recomandat in mod special vaselor celor mici sau a persoanelor alergice, temperatura de spalare fiind de 70  de grade Celsius. Presupune o durata de 160 de minute si un consum de 18 litri de apa si 1.8 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Detine o durata de 170 de minute si consuma 1.51 kWh energie electrica si 16.8 litri de apa.
 6. Quick&Shine – este recomandat pentru vaslee cu grad normal de murdarie, temperatura de spalare fiind de numai 58 de minute. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius, iar consumul de 1.18 kWh energie electrica si 10.6 litri de apa.
 7. Glass care – este potrivit pentru vase foarte sensibile, inclsuiv pahare sau portelanuri, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, utilizand o presiune a apei redusa. Prezinta o durata de 120 de minute si un consum de 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Mini – este un program foarte scurt, cu o durata de doar 30 de minute si o temperatura a apei de 35 de grade Celsius. Este recomandat pentru vasele cu un nivel redus de murdarie, consumul de apa fiind de 10.8 litri, iar cel energetic de 0.8 kWh.
 9. Prespalare – este eficient in inmuierea murdariei uscate de pe vase, avand o durata de 15 minute. Foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie.

Mai mult decat atat, sunt prezente si cateva functii care completeaza perfect aceste programe:

 • Fast+ – face posibila reducerea duratei programelor de spalare, economisind astfel apa.
 • Steam Gloss – ofear cele mai bune rezultate la uscare.
 • Auto tablet – optimizeaza procesul de clatire in cazul in care sunt folositi detergent sub forma de tablete.
 • Incarcare la jumatate – incarcand un singur cos cu vase murdare, masina va adapta resursele in raport cu cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii pana la 24 de ore.
 • Blocare acces copii – blocheaza panoul de control pentru ca cei mici sa nu poata deregla setarile realizate anterior.

Dimensiunile acestui model sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A), avand o greutate de 52 de kg.

Concluzii si Pareri

Beko DFN38530X este un model de masina de spalat vase foarte bun, ce ofera cam tot ceea ce ar avea nevoie orice utilizator. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca functioneaza foarte bine, spala impecabil vasele, iar marele avantaj ar fi faptul ca ramane deosebit de economica in ciuda faptului ca este foarte spatioasa. De asemenea, se poate lauda si cu o gama foarte variata de programe si functii ce se adapteaza oricarei situatii. O recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko DFN38530X

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economica
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *