Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI68TS06E – Review si Pareri obiective

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 6 august 2019 @ 6:48

0
(0)

Bosch SMI68TS06E este o masina de spalat vase deosebita ce ofera o capacitate generoasa si o gama variata de programe, ce acopera integral orice tip de nevoi am avea. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre produs in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Bosch SMI68TS06E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi si este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic foarte mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 237 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Fiindca este un model partial incorporabil, panoul de control ramane vizibil indata ce  masina a fost integrata in mobila. Interfata acestuia este simpla si intuitiva, existand posibilitatea de a urmari durata programelor in desfasurare. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea acestora.

Cavitatea interioara a masinii este prevazuta cu doua cosuri foarte incapatoare si flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, oalelor, tavilor etc. Mai mult decat atat, este prevazuta si cu raft pentru pahare si cos pentru tacamuri.

Sistemul Aqua Stop asigura o functionare sigura chiar si in absenta voastra de la domiciliu. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii, detectand orice problema.

Bosch SMI68TS06E are la baza 8 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, durata este de 135-140 de minute, iar consumul de 1.25-1.3 kWh energie electrica, respectiv 12-15 litri de apa.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata 90-150 de minute. Consuma 7-18 litri de apa, respectiv 0.8-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vasele cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius, iar durata de 195 de minute, timp in care consuma 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Silentios – este un program foarte silentios, datorita presiunii reduse a apei, fiind potrivit pentru a spala noaptea. Temperatura apeieste de 50 de grade Celsius, iar durata de 235 minute. Consuma 12 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. 1.5h – prezinta o durata de 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius si consuma 12 litri de apa, respectiv 1.2 kWh energie electrica.
 6. Pahare – asigura o ingrijire delicata vaselor, inclusiv paharelor, la temperatura de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa. Consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh enegie electrica. avand o durata de 90-100 de minute.
 7. Rapid – este un program scurt, care spala la temperatura de 45 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.

Mai mult decat atat, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte interesate si diversificate, cum ar fi:

 • Hygiene Plus – presupune igienizarea optima a vaselor pret de minim 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius.
 • Vario speed plus – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 50%.
 • Extra-uscare – asigura o uscare eficienta vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Home Connect – permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei mobile.
 • Programare intarziata – permite programarea activitatii aparatului pentru a incepe spalarea la o animita ora.
 • Autocuratare – vizeaza igienizarea interiorului masinii utilizand detergent special.

De asemenea, modelul in discutie presupune si un mod de functionare ultra-silentios, inregistrand numai 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 60 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 48 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI68TS06E este o masina de spalat vase ultra-performanta, prevazuta cu o gama extrem de variata de programe si functii ce acopera integral orice fel de nevoi. Cumparatorii sunt extrem de incantati de eficienta acestei masini de spalat vase si sustin ca este de departe cea mai buna alegere. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMI68TS06E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • Numar mare de programe si functii
 • Extrem de economica
 • Foarte silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *