Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU – Review si Pareri utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 2 ianuarie 2020 @ 16:06

0
(0)

Bosch SKS51E28EU este o masina de spalat vase simpla si eficienta, care te poate scapa de grija vaselor murdare. Poate fi o alternativa de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Bosch SKS51E28EU este prevazuta cu o capacitate de incarcare mica, de 6 seturi, ceea ce o face potrivita pentru 1-2 persoane. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Producatorii aproximeaza consumul energetic anual undeva la 174 kWh, iar cel de apa la 2240 litri.

Panoul de control este amplasat in partea de jos a masinii, oferind o interfata foarte intuitiva. Nu dispune totusi si de display pentru monitorizarea duratei programelor.

Interiorul este prevazut cu un singur cos unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. De asemenea, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Bosch SKS51E28EU are la baza 5 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare si rezistente ca structura caci temperatura de spalare este una destul de mare, atingand 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 2 ore timp in care consuma 0.9 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
  2. Normal – poate fi utilizat pentru spalarile zilnice, caci temperatura este de 65 de grade Celsius, avand o durata de 160 de minute. Consumul inregistrat este de 0.85 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
  3. Eco – este cel mai economic program din lista, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, pentru ca temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 225 minute si inregistreaza un consum de 0.61 kWh energie electrica si 8 litri de apa.
  4. Delicat – este programul ideal pentru vase, pahare si portelanuri delicate la temperaturi ridicate. Temperatura de spalare va fi de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa, avand un consum de 7 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica. Dureaza 80 de minute.
  5. Spalare rapida – temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius avand o durata de 29 de minute. Presupune un consum de 6 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica. Ca in cazul oricarui program de spalare rapida, nu prezinta ciclu de uscare.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, amintim de functia extra uscare ce asigura o uscare optima vaselor, prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de uscare.

Concluzii si Pareri

Bosch SKS51E28EU poate fi un ajutor de nadejde in orice bucatarie, reusind sa va scape definitiv de grija vaselor murdare. Cumparatorii actuali sunt multumiti de felul in care isi face treaba declarand ca programele din dotare sunt bine gandite, iar masina isi face treaba eficient. Sustin ca este alegerea ideala pentru un cuplu, totodata, fiind si foarte silentioasa. O recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SKS51E28EU

9.1

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Dimensiuni reduse
  • Dispune de cele mai importante programe
  • Functionare silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *