Masina de spalat vase Bosch SMI25AS02E – Review si Sfaturi utile

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 4 septembrie 2019 @ 5:41

0
(0)

Bosch SMI25AS02E este o masina de spalat vase simpla si eficienta ce reuseste sa ofere o ingrijire optima vaselor indepartand orice fel de murdarie. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe detalii utile in vederea formarii unei pareri cat mai juste.

Masina de spalat vase Bosch SMI25AS02E este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 258 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiind un model semi-incoporabil, odata integrata in mobila, panoul de control ramane vizibil, permitand astfel monitorizarea duratei programelor. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, toate setarile dorite realizandu-se simplu si rapid. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, putem obtine si mai putin spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

De asemenea, ofera o functionare cat se poate de sigura, fiind prezent sistemul Aqua Stop care intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care este detectata vreo problema.

Bosch SMI25AS02E are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridcat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbitate, astfel ca temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este ideal pentru articole delicate, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
 5. 1h – presupune spalarea articolelor cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.

Ca si functii auxiliare, avem:

 • Vario Speed plus – permite reducerea duratei programelor de spalare.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Hygiene Plus – vizeaza igienizarea vaselor la temperaturi ridicate.
 • Zona intensiva – spalarea intensiva la nivelul unui cos.

In ceea ce priveste zgomotul produs, discutam despre o masina destul de silentioasa, al carui nivel nu depaseste 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI25AS02E este o masina de spalat vase care isi face treaba destul de bine, fiind prevazuta cu cele mai importante programe si functii. Actualii cumparatori confirma aceste lucruri si sustin ca spala si trateaza eficient vasele. Este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, dar si foarte economica. Din punctul lor de vedere, au facut alegerea potrivita, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMI25AS02E

9.4

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.3/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Gama variata de functii
 • Sistem Aqua Stop
 • Eficienta energetica
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *