Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E – Review si Recomandari

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 1 noiembrie 2019 @ 15:28

0
(0)

Bosch SMS68TI01E este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa si o gama foarte bine gandita de programe de spalare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii utile despre acest model in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Masina de spalat vase Bosch SMS68TI01E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta si pentru o familie numeroasa. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 266 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, ceea ce ne permite sa verificam oricand durata programelor in desfasurare. De asemenea, beneficiaza de o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Interiorul este organizat  cu ajutorul unor cosuri spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. In plus, este prezent si suportul special pentru adaugarea tacamurilor, dar si cel pentru pahare sau cesti.

Bosch SMS68TI01E accesorii

Sistemul Aqua Stop ofera o functionare sigura, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Acesta consta intr-un furtun cu perete dublu, o supapa de siguranta si un flotor la baza masinii care intrerup alimentarea cu apa in cazul in care este detectata vreo problema.

Masina de vase Bosch SMS68TI01E este prevazuta cu 8 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase foarte murdare, intrucat temperatura apei este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 120-135 de minute, timp in care consuma 12-15 litri de apa, respectiv 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 90-160 de minute. Consuma 7-18 litri de apa si 0.85-1.6 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie intrucat temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si consuma 9.5 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 4. Silence – este cel mai silentios program, datorita presiunii reduse a apei. Este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 10 litri de  apa si 1.05-1.09 kWh energie electrica.
 5. Pahare – este potrivit pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 85-90 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa.
 6. 1h – este un program ce dureaza doar o ora si este potrivit pentru vase recent murdarite. Temperatura apei este de 65 de grade Celsius, avand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Scurt – este un program scurt, potrivit pentru vase foarte putin murdare, dar care totusi nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva functii speciale foarte interesante, precum:

 • Hygiene plus – ofera o igienizare potrivita vaselor, prin cresterea temperaturii apei.
 • Vario speed plus – vizeaza reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 40%.
 • Intensive zone – se refera la zona de sub cosul inferior unde preisunea apei va fi mai mare, astfel veti putea aseza aici vasele foarte murdare.
 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand ulterior resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea ore de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua.

De asemenea, modelul in discutie este si foarte silentios, inregistrand cel mult 40 dB.

Dimensiunile maisnii sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 55 de kg.

Concluzii si Pareri

Masina Bosch SMS68TI01E este un model deosebit, ce ofera o spalare si o igienizare potrivita vaselor. Cumparatorii sunt extrem de multumita de calitatea si eficienta acesteia declarand ca masina functioneaza impecabil. Este foarte incapatoare, economica, iar programele si functiile din dotare acopera orice fel de nevoi ar avea. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raprotul calitate/pret este unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Bosch SMS68TI01E

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate generoasa
 • Functionare economica
 • Numar mare de programe si functii
 • Sistem Aqua Stop

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *