Review Beko DIS28120 – masina de spalat vase cu 8 programe

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 6 februarie 2019 @ 12:43

0
(0)

Beko DIS28120 poate fi si ajutorul tau de nadejde in bucatarie, reusind sa indeparteze eficient orice tip de murdarie, in timp ce tu te vei ocupa de activitati ceva mai placute. Recunosc ca nu ma numar printre persoanele carora le place sa spele vasele, de aceea, consider ca o masina de spalat vase este un must-have ce ar trebui sa fie prezent in orice bucatarie.

Masina de spalat vase Beko DIS28120 prezinta o capacitate medie de 11 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In plus, producatorii sustin ca ar inregistra anual un consum energetic de doar 225 kWh.

Beko DIS28120 displayFiind un model ce se incorporeaza complet, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior, beneficiind de o interfata foarte intuitiva. Aici regasim si doi indicatori foarte importanti: cel pentru are si cel pentru agentul de clatire. Sarea nu permite calcarului sa se depuna pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire asigura rezultate optime la clatire.Beko DIS28120

In cavitatea interioara, se afla doua couri flexibile unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, putem obtine mai mult spatiu in vederea introducerii vaselor ceva mai voluminoase. In plus, pentru a obtine rezultate cat mai bune la spalare, indiferent de locurile unde sunt amplasate vasele in cos, masina a fost dotata cu un brat rotativ ce se poate rasuci pana la 180 de grade.

Masina Beko DIS28120 este prevazuta cu 8 programe de spalare si un program de igienizare a interiorului masinii, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este cel mai economic program, insa este folosit pentru vasele cu grad normal de murdarie, avand in vedere ca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Are o durata de 239 minute, timp in care inregistreaza un consum de 8.7 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica.
 2. Automat – este programul controlat in totalitate de senzori – senzorul de incarcare si senzorul de turbiditate – motiv pentru care se poate adapta orcarei situatii. Presupune o spalare la temperaturi cuprirnse intre 45 si 65 de grade Celsius, avand o durata de 92-173 de minute. Inregistreaza un consum de 9.8-13.2 litri de apa si 0.9-1.2 kWh energie electrica.
 3. Aqua Flex – spala in mod diferentiat, in functie de cos. In acest sens, putem spune ca in cosul superior pot fi adaugate articole mai delicate, cu un grad normal de murdarie, fiindca temperatura si presiunea apei sunt mai scazute, in timp ce in cosul inferior vor fi introduse vasele foarte murdare, dar si mai rezistente, caci temperatura si presiunea apei vor fi ridicate. Are o durata de 206 minute si presupune un consum de 16.4 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 164 de minute si inregistreaza un consum de 15.2 litri de apa si 1.25 kWh energie electrica.
 5. Quick&Shine – este recomandat pentru spalarile zilnice, avand o durata de 58 de minute, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica,
 6. Glass care – este recomandat vaselor foarte sensibile inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Are  o durata de 120 de minute si consuma 12.6 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica.
 7. Mini – este un program foarte scurt, cu o durata de doar 30 de minute, ce spala la temperatura de 35 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de  uscare. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – are capacitatea de a inmuia murdaria uscata de pe vase, avand o durata de 15 minute, folosind 3.4 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Inner clean – presupune igienizarea interiorului masinii, fara sa fie vase murdare in interiorul sau.

In plus, dispune si de cateva functii ce vine in completarea programelor de spalare:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Fast+ – face posibila reducerea duratei programelor din dotare.
 • Super rinse – in cazul in care vor exista probleme cu dizolvarea detergentului, petele de pe vase vor fi eliminate eficient de pe suprafata vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.

Datorita motorului Pro Smart Inverter, masina presupune un mod de functionare deosebit de silentios, inregistrand numai 46 dB, iar pe de alta parte, ofera si o buna rezistenta in timp. Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 30 kg.

Concluzii si pareri

Beko DIS28120 este o masina de spalat vase foarte utila ce reuseste sa indeparteze eficient murdaria, indiferent de nivelul ei, iar acest lucru se datoreaza si gamei variate de programe si functii. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca a fost o achizitie foarte reusita. Confirma faptul ca reuseste sa indeparteze eficient orice urma de murdarie, este silentioasa si economica, motiv pentru care o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko DIS28120

0.00
9.7

Calitate

9.9/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Economica
 • Silentioasa
 • Numar mare de programe si functii

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *