Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV24AX20K – Review si Pareri avizate

Bosch

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 6 ianuarie 2020 @ 16:51

0
(0)

Bosch SMV24AX20K este o masina de spalat vase simpla, dar utila ce reuseste sa ofere o ingrijire optima vaselor. Va propunem sa aflati mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective pentru a lua decizia corecta.

Masina de spalat vase Bosch SMV24AX20K este prevazuta cu o capacitate medie de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 290 kWh, iar cel de apa de 3300 litri.

Pentru ca este un  model incorporabil, panoul de control este amplasat in partea interioara a usii. Prezinta o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind foarte simplu de realizat. Totodata, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatirea. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor.

Bosch SMV24AX20K display

Cavitatea interioara este dotata cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, rabatand suportii mobili puteti obtine  mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. In plus, este echipata si cu cos special pentru tacamuri.

Bosch SMV24AX20K interior

Bosch SMV24AX20K prezinta 4 programe de spalare:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune ridicata.
 2. Normal – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. 1h – este un program cu o durata de doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile auxiliare, masina dispune de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – face posibila incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare in functie de cantitatea de vase adaugata.

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza cel mult 50 dB, totusi un nivel care nu ar crea disconfort acustic.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, avand o greutate de 35 de kg.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV24AX20K este o masina de spalat vase simpla, dar practica fiind prevazuta cu cele mai importante programe. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie. Isi face treaba eficient, este destul de spatioasa si nu au ce sa ii reproseze. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Bosch SMV24AX20K

9.2

Calitate

9.5/10

Durabilitate

9.7/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Eficienta energetica

8.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate destul de mare
 • Prevazuta cu cele mai importante programe
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *