Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN14320 Review si Pareri utile

Beko

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 27 aprilie 2023 @ 12:43

0
(0)

Beko BDIN14320 este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu cele mai populare programe. Asigura strictul necesar si va poate scapa eficient de grija vaselor  murdare. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Masina de spalat vase Beko BDIN14320 pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 13 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica E, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 94 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii asigurand o interfata intuitiva si usor de utilizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Cavitatea interioara beneficiaza de niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti introduce diferite tipuri de vase. Puteti rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru articole mai mari. Sunt prezente si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare si cesti.

Beko BDIN14320 cu 4 programe

Dispune de urmatoarele programe:

 1. Intensiv – potrivit pentru articole foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Eco – cel mai economic program, este ideal pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 3. Quick & Shine – ofera o buna spalare si lustruire vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius, pret de 58 de minute.
 4. Mini – este un program ce dureaza doar 30 de minute, spaland la temperatura de 35 de grade Celsius. Este indicat pentru articole cu grad redus de murdarie.

In plus, include si urmatoarele functii:

 • Hygiene – optimizeaza igienizarea vaselor.
 • Flexible half load – presupune incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor.
 • Start delay – implica amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Beko BDIN14320 este o masina simpla, dar eficienta ce asigura o ingrijire optima vaselor. Clientii au declarat ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata. Este silentioasa, economica, iar programele din dotare bine gandite. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Beko BDIN14320

9.4

Calitate

9.4/10

Durabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Incarcare la jumatate
 • Economica
 • Programare intarziata

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *