Masina de spalat vase incorporabila Electrolux KESC9200L – Review si Pareri pertinente

Electrolux

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 3 martie 2020 @ 11:19

Electrolux KESC9200L este o masina de spalat vase performanta dotata cu tehnologii foarte interesante ce vine la pachet totusi cu un pret convenabil. Poate fi o varianta foarte interesanta, insa inainte de toate va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de spalat vase Electrolux KESC9200L prezinta o capacitate foarte mare, de 15 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand un consum energetic redus. Confom estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi de aproximativ 270 kWh, in timp ce consumul de apa este de 3080 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control se afla pe interiorul usii. Indata ce ati inchisa usa, acesta nu mai ramane vizbil, de aceea, a fost implementat sistemul Beam on Floor ce vizeaza proiectarea direct pe podea a unui fascicul de lumina ce ne va informa daca masina spala sau a terminat de spalat. Aici regasim si indicatorul de sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, iar agentul de clatire lustruireste paharele si articolele de sticla.

Electrolux KESC9200L time beam

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri flexibile si extrem de sptioase, unde unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, tavilor si asa mai departe. Paharele sunt protejate gratie sistemului Soft Frips si Soft Spikes. In plus, nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Tehnologia Air Dry optimizeaza uscarea vaselor, presupunand deschiderea in mod automat a usii cu circa 10 cm la finalul programului de spalare.

Masina de vase Electrolux KESC9200L beneficiaza de 8 programe de spalare  si anume:

 1. Quick – este un program recomandat pentru vasele recent murdarite, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de doar 30 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 9.5-11.6 litri de apa si 0.52-0.64 kWh energie electrica.
 2. Preclatire – este ideal pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor folosind 4.3-5.3 litri de apa la temperatura de admisie, timp de 15 minute.
 3. 1h – este potrivit pentru vasele cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si inregistreaza un consum de 10.5-12.9 litri de apa si 0.92-1.06 kWh energie electrica.
 4. 1h 30min – este potrivit pentru murdaria normala, temperatura de spalare fiind de 60 de minute. Prezinta o durata de 90 de minute si un consum de 11.6-14.2 litri de apa si 1-1.15 kWh energie electrica.
 5. 2h 40 min – este potrivit pentru spalarea vaselor cu un nivel mediu-ridicat de mrudarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Detine o durata de 160 de minute si un consum 11-13.5 litri de apa, respectiv 1.12-1.26 kWh energie electrica.
 6. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru spalarile zilnice, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 240 de minute si inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 7. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate de senzori, temperatura apei alternand intre 50-60 de grade Celsius. Prezinta o durata cuprinsa intre 120-170 de minute si un consum cuprins intre 10.4-13.3 litri de apa si 0.76-1.22 kWh energie electrica.
 8. Machine care – este utilizat pentru igienizarea interiorului masinii, folosind detergent special in acest scop. Prezinta o durata de 60 de minute si un consum de 9.7-11.8 litri de apa si 0.6-0.73 kWh energie electrica.

Totodata, dispune de functia Quick select care permite pornirea unui program personalizat putand alegere durata acestuia cu ajutorul glisorului. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a programului de spalare de la 1 ora pana la 24 de ore.

De asemenea, presupune si un mod silentios de functionare, inregistrand in timpul spalarii cel mult 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Electrolux KESC9200L poate fi o varianta foarte buna de luat in calcul, modelul analizat fiind bine dotat si foarte economic. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta declarand ca masina functioneaza excelent. Este foarte spatioasa, silentioasa si neasteptat de economica avand in vedere capacitatea generoasa oferita. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

9.8

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.6/10

Eficienta energetica

9.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama foarte variata de programe
 • Foarte spatioasa
 • Quick Select
 • Beam on Floor

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *