Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC3C26P | Review si Recomandari

Whirlpool

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 6 ianuarie 2022 @ 21:03

0
(0)

Sunteti in cautarea unei masini de spalat vase incorporabile suficient de spatioasa si pentru o familie mai numeroasa? Whirlpool WRIC3C26P ar putea fi un model de luat in calcul, dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

Masina de spalat vase Whirlpool WRIC3C26P pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi.  In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A++  care corespunde noilor etichete energetice adoptate la nivel european clasei E, asigurand astfel un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 266 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla amplasat pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata foarte intuitiva astfel ca toate setarile dorite sunt usor de realizat. Mai mult decat atat, aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume – cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Cavitatea interioara este foarte spatioasa si bine organizata, astfel ca veti putea depozita diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase. Sigur ca nu lipseste nici cosul pentru tacamuri. In plus, cosul superior poate fi reglat pentru a introduce si articole mai inalte.

Whirlpool WRIC3C26P pune la dispozitie 8 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza trei ore si 10 minute si consuma doar 0.93 kWh energie electrica, respectiv 9 litri de apa.
 2. 6th Sense – este un program controlat in totalitate de senzori astfel ca temperatura de spalare variaza de la 50 la 60 de grade Celsius, iar durata intre o ora si 25 de minute si trei ore. Consuma intre 7-14 litri de apa si 0.9-1.4 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, folosind si o presiune mare. Dureaza doua ore si 50 de minute si consuma 1.5 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
 4. Daily – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, teperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de o ora si jumatate. Consuma 12 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 5. Silent – este un program silentios care poate fi folosit pe timpul noptii, datorita presiunii reduse a apei. Temperatura apei este de 50 de minute si dureaza trei ore si jumatate, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Rapid 30′ – este un program scurt recomandat pentru articole cu grad redus de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 30 de minute. Consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 7. Crystal – este indicat pentru articole foarte delicate, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 40 de minute si consuma 11 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 8. Pre-Wash – este eficient pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie de pe suprafata vaselor, avand o durata de 12 minute, timp in care foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Delay – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 12 ore.
 • Incarcare la jumatate – presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Turbo – face posibila reducerea duratei programelor de spalare.
 • Power clean – presupunei intensificarea spalarii in cadrul cosului inferior.
 • Tablet – optimizeaza performantele la spalare daca este folosit detergent tip tableta.

Totodata, este de apreciat si modul silentios de operare inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55.5 cm adancime, avand o greutate de 35.5 kg.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Whirlpool WRIC3C26P este un model bine gandit dotat cu programe si functii variate ideale pentru orice nevoi. Clientii sunt foarte incantati de ea si sustin ca este foarte spatioasa, silentioasa si usor de setat, ceea isi doreau. Programele sunt bine gandite si le acopera integral nevoile pe care le au. Astfel, o recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Whirlpool WRIC3C26P

9.7

Calitate

9.6/10

Durabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte spatioasa
 • Gama variata de programe si functii
 • Tehnologia al 6lea simt
 • Silentioasa si economica

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *