Masina de spalat vase Arctic FSAE60W1 – Review si Pareri pertinente

Arctic

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Crazy Season doar la eMAG!

Publicat in data de 16 martie 2020 @ 11:04

Arctic FSAE60W1 este un model de masina de spalat vase foarte avantajoasa ca pret ce ofera cele mai importante programe si functii. Poate fi o alternativa interesanta mai ales pentru cei care dispun de un buget mai restrans, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina Arctic FSAE60W1 pune la dispozitie o capacitate mare de incarcare, de 14 seturi, fiind potrivita si pentru o familie mai mare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 299 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Fiind un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii, astfel ca putem verifica oricand durata programelor. Totodata, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este dotat cu niste cosuri flexibile si spatioase, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, puteti rabata suportii mobili pentru a obtine mai  mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai deaprte. Este prezent si cosul pentru tacamuri sau suportul pentur pahare.

Arctic FSAE60W1 are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Prezinta o durata de 228 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, pentru ca este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 40-65 de grade Celsius, iar durata intre 100-180 de minute. Inregistreaza un consum de 11.6-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este indicat pentru vase foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune foarte mare. Detine o durata de 148 de minute si un consum de 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Extra 58′ – este recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 58 de minute, timp in care consuma 11.4 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 5. Express 30′ – este un program scurt, de doar 30 de minute, ceea ce il face potrivit pentru vase proaspat murdarite. Temperatura de spalare este de 35 de minute si inregistreaza un consum de 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, utilizand 4.2 litri de apa la temperatura de admisie pret de 15 minute.

In  acelasi timp, detine si cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele necesare in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Fast+ – reduce durata de spalare a programelor.
 • Tableta – optimizeaza programele de spalare folosind detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

In plus, este si destul de silentioasa, inregistrand cel mult 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, greutatea fiind de 43.5 kg.

Concluzii si Pareri

Arctic FSAE60W1 este o masina standard simpla si eficienta care se descurca bine in orice situatie. Clientii sustin ca pentru nevoile lor se descurca excelent, fiind spatioasa, silentioasa si usor de setat. De asemenea, programele din dotare sunt bine gandite acoperind nevoile pe care le au. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Arctic FSAE60W1

9.1

Calitate

9.0/10

Durabilitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate generoasa
 • Functii bine gandite
 • Functionare silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *