Masina de spalat vase Arctic FSA60W1 – Review si Recomandari

Arctic

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 19 martie 2020 @ 10:04

0
(0)

Arctic FSA60W1 este o masina de spalat vase simpla, foarte avantajoasa ca pret, ce ofera cele mai importante programe si functii. Poate fi o alternativa inspirata si pentru cei care dispun de un buget mai restrans, insa mai multe detalii vom discuta in cadrul acestui review.

Masian de spalat vase Arctic FSA60W1  este prevazuta cu o capacitate suficient de mare, de 13 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ajunge la 295 kWh, iar cel de apa la 3220 litri.

Fiindca discutam despre un model standard, panoul de control se afla in partea frontala. Cu ajutorul sau putem realiza toate setarile dorite, precum putem verifica si indicatorii cei mai importanti – cel pentru nivelul sarurilor si cel pentru nivelul agentului de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire ofera o buna lustruire.

 Arctic FSA60W1 display

Interiorul masinii este bine organizat fiind prevazut cu doua cosuri spatioase si flexibil. Avem posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, este prezent si suportul special pentru tacamuri.

Arctic FSA60W1 are la baza 5 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 2. Eficient 58′ – este un program scurt ce dureaza 58 de minute folosind apa la temperaturi ridicate.
 3. Expres 30′ – prezinta o durata de doar 30 de minute si este recomandat pentru vase cu grad scazut de murdarie.
 4. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari zilnice, avand o durata de 90 de minute.
 5. Intensiv – este reocmandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu resturi uscate de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius.

In plus, masina beneficiaza si de functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare in raport cu cantitatea de vase introdusa.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 51 dB, o valoare care nu este suficient de mare incat sa creeze un real disconfort acustic.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 41.4 kg.

Concluzii si Pareri

Arctic FSA60W1 este o masina de spalat vase simpla, dar care se descurca destul de bine, fiind capabila sa va scape numaidecat de grija vaselor murdare. Clientii sustin ca pentru nevoile lor se descurca foarte bine, fiind suficient de spatioasa si bine organizata. De asemenea, sunt de parere ca programele din dotare sunt bine gandite, iar in mare parte acopera nevoile pe care le au. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic FSA60W1

8.9

Calitate

8.8/10

Durabilitate

9.4/10

Functii

8.8/10

Pret

9.0/10

Eficienta energetica

8.3/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Incarcare la jumatate
 • Usor de setat

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *