Masina de spalat vase incorporabila AEG FSK93807P – Review si Pareri avizate

AEG

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele Crazy Days doar la eMAG!

Publicat in data de 27 februarie 2020 @ 15:39

0
(0)

AEG FSK93807P este o masina de spalat vase foarte buna, ce ofera o capacitate suficient de mare si functii moderne asigurand o ingrijire optima vaselor. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a descoperi mai multe informatii utile.

Masina de vase AEG FSK93807P prezinta o capacitate suficeient de mare de 13 seturi si face parte din cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, obtinand un consum energetic mic. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 234 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Fiindca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Interfata sa este foarte intuitiva, insa indata ce ati inchis-o dsplay-ul nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Beam care proiecteaza durata programelor direct pe podea. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustrirea vaselor.

AEG FSK93807P time beam

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri spatioase si extrem de flexibile. Suportii din plastic se pot plia pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii oalelor, tigailor, tavilor etc. In plus, sistemul Confort Lift face posibila ridicarea cosului pentr o incarcare si descarcare mai facila a vaselor. Iar sistmeul Comfort Rails permite glisarea delicata a cosului la locul lui fara a zdruncina vasele.

AEG FSK93807P detine 7 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este un program scurt, cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase recent de murdarie. Inregistreaza un consum de 9.3-11.4 litri de apa, respectiv 0.54-0.66 kWh energie electrica.
 2. 1h – este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.6-12.9 litri de apa, respectiv 0.8-0.93 kWh energie electrica.
 3. 1h 30 min – este un program cu o durata de 90 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade, fiind potrivit pentru spalari zilnice. Consuma 10.4-12.7 litri de apa, respectiv 0.97-1.10 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – este recomandat pentru un nivel de murdarie mediu-ridicat, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 10.8-13.2 litri de apa, respectiv 0.97-1.11 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa, respectiv 0.821 kWh energie electrica.
 6. Auto sense – este un program extrem de flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Presupune un consum de 9.6-13.1 litri de apa, respectiv 0.74-1.06 kWh energie elctrica.
 7. Machine care – asigura igienizarea interiorului masinii la temperatura de 65 de grade Celsius folosind detergent special in acest sens. Detine o durata de 60 de minute si un consum de 8.9-10.9 litri de apa, respectiv 0.58-0.7 kWh energie electrica.

De asemenea, sunt prezente si cateva functii utile cum ar fi:

 • Air Dry –  presupune ca la finalul programului, usa se deschide in mod automat circa  10 cm, astfel incat aerul sa patrunda in interiorul masinii si sa ofere o uscare eficienta vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de ora convenabila voua.
 • Extra power – face posibila reducerea duratei programelor de spalare, prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Glass Care – asigura o protectie suplimentara paharelor.
 • Extra silent – reducand presiunea apei, masina va inregistra un nivel de zgomot foarte scazut.

Mai mult decat atat, este o masina foarte silentioasa, inregistrand cel mult 39 dB.

Aceasta masoara 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime.

Concluzii si Pareri

Masina de vase AEG FSK93807P este un model foarte bun, ce ofera functii modenre asigurand rezultate pe masura. Clientii sunt incantati de ea si susitn ca isi face treaba excelent, asa cum se asteptau. Este foarte incapatoare, economica, silentioasa, iar programele si functiile cu care este prevazuta sunt foarte bine gandite. O reocmanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: AEG FSK93807P

9.9

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Foarte economica si silentioasa
 • Sistem Time Beam
 • Numar mare de programe si functii
 • Spatioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *