Masina de spalat vase incorporabila AEG FSK73767P | Review si Pareri pertinente

AEG

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 24 martie 2022 @ 10:10

0
(0)

AEG FSK73767P este o masina de spalat vase foarte spatioasa si performanta, ce asigura o buna ingrijire vaselor indiferent de tipul lor sau gradul de murdarie. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase AEG FSK73767P prezinta o capacitate generoasa de 15 seturi ceea ce o face potrivita si pentru o familie numeroasa. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, face parte din clasa de eficienta energetica D, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic la fiecare 100 de spalari este de doar 86 kWh.

AEG FSK73767P reviewFiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat. Insa, odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementata tehnologia Time Beam. Aceasta presupune proiectarea duratei ramane a programului de spalare direct pe podea.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte spatioase si flexibile unde puteti adauga diverse tipuri de vase. Cosul superior poate fi reglat in inaltime in functie de cat de inalte sunt vasele adaugate. Totodata, beneficiaza si de sertar MaxiFlex care permite adaugarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie de orice dimensiune, mai mari, mari mici sau de forma neregulata. In plus, separatoarele flexibile ofera suficient spatiu pentru orice incarcatura.

Gratie sistemului Satellite Clean care consta intr-un brat de pulverizare ce prezinta o raza de actiune de trei ori mai buna decat cea standard, asiugra o buna curatare vaselor jetul de apa putand patrunde in tot interiorul masinii.

 AEG FSK73767P pareri

AEG FSK73767P are la baza 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este un program scurt potrivti pentru vase recent murdare, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, iar durata de 30 de minute. Consuma 10.9 litri de apa si 0.61 kWh enerige electrica.
 2. 1h – este potrivit pentru vase recent murdarite sau cu urmarie usor uscata, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11.8 litri de apa si 0.88 kWh energie electrica.
 3. 1h 30 min – este indicat pentru murdarie normala, temperatura apei fiind de 60 de grad Celsius. Consuma 11.9 litri de apa si 0.97 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – este recomandat pentru articole cu murdarie normala spre intensa, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. consuma 12.2 litri de apa si 1.14 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Dureaza 240 minute si consuma 12.2 11 litri de apa si 0.86 kWh energie electrica.
 6. Auto sense – este un program flexibil controlat de senzori, temperatura apei fiind de 50-60 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 12.2 litri de apa si 1.14 kWh energie electrica.
 7. Machine care – implica igienizarea interiorului masinii, fara vase inauntru, la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza 60 de minute si consuma 10.5 litri de apa si 0.59 kWh energie electrica.

Totodata, beneficiaza si de o serie de functii utile cum ar fi:

 • Air Dry – presupune deschiderea automata a usii pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior, optimizand uscarea vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.
 • Extra power – imbunatateste rezultatele la spalare crescand temperatura de spalare si durata programului.
 • Glass Care – previne deteriorarea articolelor delicate cum ar fi paharele, prin impiedicarea schimbarii bruste a temperaturii apei.
 • Extra Silent – reduce durata zgomotului generat de masina.

In plus, este o masina de spalat vase foarte silentios al carui nivel de zgomot este de doar 39 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase AEG FSK73767P este, fara indoiala, un model ultra-performant, dotat cu functii si tehnologii moderne pentru o ingrijire atenta a vaselor. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba impecabil, asa cum de altfel se si asteptau. Este foarte spatioasa si bine organizata, programele si functiile din dotare variate pentru a acoperi orice fel de nevoi, iar masina asigura un mod de operare silentios. Este exact ceea ce cautau, asa ca o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AEG FSK73767P

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate foarte mare
 • Organizare excelenta
 • Gama variata de programe si functii moderne
 • Silentioasa

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *