Masina de spalat vase incorporabila AEG FSK75758P | Review si Pareri utile

AEG

Cele mai noi reduceri din magazine online renumite:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Publicat in data de 3 martie 2022 @ 10:45

0
(0)

AEG FSK75758P este o masina de spalat vase incorporabila foarte spatioasa si bine dotata, ce va poate scapa numaidecat de grija vaselor murdare. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta cele mai importante informatii pe care trebuie sa le stiti.

Masina de spalat vase AEG FSK75758P  pune la dispozitie o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru o familie mai  mare. In acelasi timp, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, masina face parte din clasa B, asigurand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, la fiecare 100 de spalari inregistreaza 64 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Acesta ofera o interfata intuitiva astfel ca setarile dorite sunt usor de realizat, insa odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Time Beam ce presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea, ceea ce va permite sa stiti oricand vreti cat timp mai are de spalat masina. In plus, tot la nivelul panoului de control se afla doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este foarte spatios si bine organizat, fiind prevazut cu  niste cosuri extrem de flexibile. Astfel, rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai mari: tavi, oale, tigai, boluri etc. In plus, sunt prezente si suporturile pentru cesti si pahare, respectiv cosul pentru tacamuri.

AEG FSK75758P  are la baza 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Quick – este potrivit pentru vase recent murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius, iar durata programului de 30 de minute. Consuma 11 litri de apa si 0.62 kWh energie electrica.
 2. 1 h – este un program potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius, iar durata de 60 de minute. Consuma 11.8 litri de apa si 0.97 kWh energie electrica.
 3. 1h 30 min – este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11.9 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – este potrivit pentru vase cu murdarie medie spre mare, temperautra apei fiind de 60 de grade Celsius. Consuma 11.9 litri de apa si 1.21 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program si este indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.9 litri de apa si 0.644 kWh energie electrica.
 6. Auto – este cel mai flexibil program, temperatura de spalare variind intre 50 si 60 de grade Celsius. Are o durata de 170 de minute, timp in care consuma 12.1 litri de apa si 1.22 kWh energie electrica.
 7. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii la temperatura de 70 de grade Celsius. Consuma 10.6 litri de apa si 0.71 kWh energie electrica.

Totodata, beneficiaza si de o serie de functii speciale foarte utile:

 • Extra Power – imbunatateste rezultatele la spalare prin cresterea temperaturii de spalare si a duratei.
 • Glass Care – previne deteriorarea articolelor sensibile, in special a paharelor.
 • Extra Silence – ofera un mod de functionare silentios.
 • AirDry – presupune deschiderea automata a usii la finalul ciclului de spalare.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 60 cm latime si 56 cm adnacime.

Verifica oferta actualizata!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase AEG FSK75758P este un model performant capabil sa faca fata oricarei provocari, oferind o ingrijire atenta vaselor. Cumparatorii sunt de parere ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile sale, masina fiind foarte spatioasa si bine organizata, ofera o gama variata de programe si functii reusind sa indeparteze orice fel de mrudarie. In plus, este economica si silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: AEG FSK75758P

10

Calitate

10.0/10

Durabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Spatioasa si bine organizata
 • Gama variata de programe si functii performante
 • Economica si silentioasa
 • Time Beam

Pareri Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *